Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Hillegom

Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een:

Administratief medewerker

In deze tijdelijke functie ondersteun je het team op de binnendienst met verschillende administratieve taken gericht op de inkoop en export van bloembollen. Wij zoeken een collega die in ieder geval beschikbaar is van juni t/m september voor 3-4 dagen/ dagdelen per week, maar een langere periode is ook bespreekbaar. De uren en werkdagen zijn in overleg.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het export klaar maken van zendingen door de juiste documenten op te stellen en te verzamelen, het invoeren van diverse gegevens in het systeem en zorgen dat de klanten de juiste documenten bijhorend bij de zendingen ontvangen. Daarnaast controleer je de ingevoerde in- en verkoop orders en zorg je er voor dat alle documenten juist verwerkt en gearchiveerd worden.
Je werkplek is op het bedrijfsbureau waar je samen werkt met in totaal ongeveer 20 collega's. Het team van de binnendienst bestaat uit vier collega's. De standplaats van de functie is Hillegom.

Wie ben jij?
• Je hebt MBO werk- en denkniveau
• Je hebt ervaring met MS office
• Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk)

Wat bieden wij je?
• Een afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde, zoals een pensioenregeling bij BPL, bedrijfsfysiotherapie en personeelsuitjes. Wij volgen de cao Glastuinbouw.
• Goede bereikbaarheid; onze locatie ligt naast treinstation Hillegom.
• Open en informele werksfeer
• Begeleiding door ervaren professionals.

Werken voor Royal Van Zanten
Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met 160 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs - onderdeel van Royal Van Zanten - is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. Naast leliebollen exporteren we tulpen, hyacinten en amaryllissen. Vanuit Hillegom zijn we actief in de verwerking, preparatie, bewaring en export van bloembollen. De kwaliteit van onze bollen en jaarrond leveringsbetrouwbaarheid wordt bepaald door de bollenteelt in onze leliekwekerijen in Wouwse Plantage (Noord- Brabant) en Rakaia, Nieuw-Zeeland. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bezoek dan snel onze website www.royalvanzanten.com voor meer informatie.

Wil je solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met via . Je motivatie + cv kun je mailen naar .

Over werken bij Royal Van ZantenFunctie:administratief medewerker
Startdatum:29-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Royal Van Zanten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Administratief Medewerker Royal Van Zanten 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures