Vacature Adviseur Projectinrichting Voortgezet en Hoger Onderwijs, regio Noord Holland

Adviseur Projectinrichting Voortgezet en Hoger Onderwijs, regio Noord Holland in Haarlem

Op zoek naar een functie waarbij onderwijs, design en commercie elkaar ontmoeten? Ben jij bovendien iemand die goed met klanten omgaat, een commerciële mindset heeft en wil je werken voor dé toonaangevende partner die alles levert voor onderwijs, kinderopvang en zorg?

Wordt onderdeel van het Heutink-team als adviseur projectinrichting! In deze functie werk je zelfstandig om scholen te begeleiden bij hun inrichtingsuitdagingen met professionele ondersteuning vanuit jouw binnendienst collega en salesmanager.

DE FUNCTIE

In deze uitdagende functie heb je veel vrijheid en werk je nauw samen met je klanten in je regio (Utrecht). Je geeft advies aan onderwijsinstellingen (in het voortgezet en hoger onderwijs) over hun inrichting en meubilair. Je luistert naar de wensen van de klant en vertaalt deze naar praktische inrichtingsvoorstellen. Je bent verantwoordelijk voor de inrichtingsprojecten, van eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Natuurlijk sta je hierbij niet alleen; je krijgt ondersteuning van onze interne ontwerpers in onze eigen ontwerpstudio. Vervolgens presenteer jij de creatieve ideeën en voorstellen aan je klanten.

Je bouwt langdurige relaties op met bestaande klanten. Ook zoek jij actief naar nieuwe kansen in het voortgezet en hoger onderwijs.
Je blijft op de hoogte van veranderingen in de markt en legt verbindingen met verschillende partijen die een rol spelen in de besluitvorming. Het behalen van omzet en het bereiken van verkoopdoelstellingen zijn belangrijke doelen voor jou. In deze functie stel je een plan op voor jouw toegewezen rayon en zorg je ervoor dat je hier het maximale commerciële resultaat uit haalt.

HET PROFIEL

Wat wordt er van je verwacht:

 • een afgeronde mbo of hbo opleiding (bij voorkeur een commerciële opleiding of facilitaire opleiding);
 • fulltime beschikbaar;
 • affiniteit of interesse in projectinrichting;
 • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • in het bezit van een rijbewijs B.

DE ORGANISATIE

In 1911 begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde organisatie. Heutink is ondanks dat nog steeds een echt familiebedrijf.
Heutink is de totaalleverancier voor onderwijs, kinderopvang en zorg. Heutink heeft alles in huis om iedereen die zich bezighoudt met onderwijs, opvang en de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen te ontzorgen op het gebied van leermiddelen, inrichting én ICT.
In de rol van Adviseur Projectinrichting ben jij de contactpersoon voor Voortgezet en Hoger Onderwijs in jouw regio.

Werving & selectie is uitbesteed aan TwenteXL werving & selectie. Je komt rechtstreeks in dienst bij je nieuwe, vooraanstaande, professionele werkgever. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

HET AANBOD

 • 30 vakantiedagen waarvan 15 aaneengesloten in de zomerperiode;
 • aantrekkelijke bonusregeling;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • mogelijkheid tot thuiswerken;
 • flexibele werktijden;
 • een warm welkom in een echt familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring;
 • vrijwilligersverlof: je kunt jaarlijks jouw wekelijkse arbeidsduur aan vrijwilligersverlof inzetten om je in te gaan zetten als vrijwilliger voor een mooi initiatief of project;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden; als een gunstige pensioenregeling en extra zekerheid zoals een collectieve zorgverzekering;
 • en misschien nog wel het allerbelangrijkste; werken bij Heutink betekent dat jij een kans krijgt om een belangrijke bijdrage te leveren een de educatie en ontwikkeling van kinderen.


Functie:Accountmanager
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4500
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heutink Projectinrichting via r.beuker@twentexl.nl of 31638828876. Of bezoek hun website https://www.twentexl.nl/vacatures/commercie/adviseur-projectinrichting-voortgezet-en-hoger-onderwijs-regio-nederland.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Adviseur Projectinrichting Voortgezet en Hoger Onderwijs, regio Noord Holland Heutink Projectinrichting 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures