Vacature Baliemedewerker burgerzaken

Baliemedewerker burgerzaken in Hillegom

Voor HLT-Samen zijn wij opzoek naar nieuwe baliemedewerker bij de Gemeente die het team willen versterken. Startdatum is zo snel mogelijk. Voor deze vacature dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en eigen vervoer.

Als medewerker burgerzaken vervul je een essentiële rol als schakel tussen de inwoners en de gemeente. Je opereert vanuit de burgerzakenafdeling. Je komt flexibel te werken op 3 locaties: Hillegom, Lisse & Teylingen. Deze drie locaties vallen samen onder HLT Samen. Het rooster is van tevoren bekend.

De dinsdag en donderdag zijn de openingstijden verruimt tot 20:30. In overleg heb je soms ook een avonddienst.

wat bieden wij jou
 • Een uurloon tussen de €16,31 en €21,91
 • Functie voor een langere periode
 • Tussen de 18 en 32 uur werken
 • Vakantiegeld, dertiende maand en pensioen
wie ben jij

Jij bent pro actief en weet van aanpakken. Je hebt juridische en dienstverlenende ervaring en het liefst relevante werkervaring op de afdeling burgerzaken.

 • Bij voorkeur bekendheid met de vele facetten van het vakgebied Burgerzaken of de bereidheid om te investeren in een opleiding en het opdoen van kennis
 • Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma
 • Jij hebt kennis van juridische wet- en regelgeving
 • Jij hebt werkervaring waarbij service en klantcontact hoog in het vaandel staan
 • Jij bent pro-actief en kan snel schakelen
wat ga je doen

Voor de verschillende gemeentes Hillegom, Lisse & Teylingen ga jij werken op de afdeling Burgerzaken. Je zult je voornamelijk bezighouden met de uitgifte en aanvraagbehandelingen van paspoorten.

waar ga je werken

HLT Samen is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Jij gaat werken op de afdeling burgerzaken. Het team bestaat uit in totaal 35 collega's (verdeeld over de drie locaties).

sollicitatie

Ben je enthousiast? Reageer dan met een CV en motivatiebrief! Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op. We gaan graag met je in gesprek.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Baliemedewerker Burgerzaken, Baliemedewerker burgerzaken
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via stichtingrijk@nl.randstad.com of 06 23 10 13 23. Of bezoek hun website http://www.randstad.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Baliemedewerker burgerzaken Randstad 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures