Vacature Boomverzorger

Boomverzorger in Lisse

Copijn

Ben jij graag de hele dag buiten aan het werk? En vind je bomen geweldig? Heb je (bijna) je mbo-diploma Boomverzorging op zak en wil jij je verder ontwikkelen als boomverzorger bij een bedrijf dat duurzaamheid en bomen in haar DNA heeft?

Dan hebben wij een leuke functie voor je! Bij Copijn, bekend als gerenommeerd landschapsarchitectenbureau, expert op gebied van boomverzorging, en actief in de realisatie van unieke groen projecten binnen en buiten, zoeken we een beginnend

Boomverzorger

Wat ga je doen?

Als boomverzorger ben je verantwoordelijk voor de gehele verzorging van de bomen verspreid door heel Nederland, evenals het (ver)planten en onderhouden van bomen. Je komt op de mooiste plekken, maar voordat je daar bent start je samen met je collega's de dag bij Copijn met een kop koffie of thee.

Een greep uit de werkzaamheden:

- Het vakkundig beheren van (monumentale) bomen - Het verplanten van zware bomen o.a. met de grootste verplantmachine van Europa - Het verbeteren van groeiplaatsen - Het snoeien van particulieren bomen - Het verwijderen van zieken of risico vollen bomen - Het adviseren van klanten bij boomtechnische vragen

Wat verwachten wij van jou:

- Dat je helemaal gek bent van bomen; bomen zijn echt je passie - Een afgeronde of bijna afgeronde MBO opleiding - En / of een ETW diploma - Je beschikt over een rijbewijs B - Rijbewijs E is een pre

Wat mag jij van ons verwachten?

Je komt te werken in een informeel en hecht team, bestaande uit ervaren boomverzorgers die het vak met een hoop passie en enthousiasme uitoefenen. Zij nemen je graag mee in het specialisme en delen graag de kennis met jong talent.

We bieden je onder andere:

- Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring - Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en goede pensioenvoorziening - Prachtige projecten om aan te werken - Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding - Gezellige, humoristische werkomgeving

Over Copijn:

Bij Copijn weten we dat groen een onmisbaar element is voor het voortbestaan van onze aarde. Met onze unieke combinatie van verschillende disciplines onder één dak zetten wij ons dagelijks in voor het creëren en behouden van een gezonde, mooie en groene leefomgeving.

Wij hechten veel waarde aan kennisontwikkeling en kennisdeling en we geloven in de kracht van duurzame samenwerking. Intern doen we dit binnen het eigen team of juist tussen de disciplines van landschapsarchitecten, boomspecialisten en groenaanleg & beheer. Extern doen we dit met opdrachtgevers, partners en co-makers. Alleen samen kunnen we écht een positieve impact maken op de wereld.

Over Copijn Boomspecialisten

Copijn Boomspecialisten bestaat uit een gepassioneerd en kundig team boomverzorgers, ecologen, taxateurs en boomkundig adviseurs. Met het team zetten wij ons dagelijks in voor het beheer van en de zorg voor bomen bij een divers palet aan opdrachtgevers. Daarbij richten we ons altijd op duurzame, veilige en realistische oplossingen.

Meer weten over onze projecten?

Solliciteren

Hebben wij je interesse voor deze functie kunnen wekken? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatie? naar t.a.v. ,Functie:boomverzorger
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Copijn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Boomverzorger Copijn 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures