Vacature C# .NET Software Engineer

C# .NET Software Engineer in Nieuw-Vennep

C# .NET Software Engineer, Schoonderbeek Elektronica Systemen B.V. - Nieuw Vennep

c't partner

Ben jij als C# Ontwikkelaar toe aan verbreding én verdieping van je werk en meer betrokkenheid bij het eindproduct, bekijk dan onderstaande vacature……

Schoonderbeek Elektronica Systemen B.V te Nieuw Vennep ontwikkelt, produceert en onderhoudt geavanceerde monitorings- en bewakingssystemen voor in de zorg. De groeiende markt en de vraag naar innovatie in onze producten zorgen ervoor dat we behoefte hebben aan meer ontwikkelaars.

Daarom is Schoonderbeek Elektronica Systemen op zoek naar een ervaren:

C# .NET Software Engineer

Wat ga je doen als C# .NET Software Engineer?
Als C#.NET Software Ontwikkelaar bouw je mee aan geavanceerde monitorings- en bewakingssystemen voor patiënten. Samen met het Ontwikkel team denk je mee aan en ontwerp en ontwikkel je onder andere:

 • Software voor nieuwe producten.
 • Uitbreidingen en verbeteringen aan bestaande producten.

Het team is klein, maar hecht en schuwt de technische discussie op de werkvloer niet. De bereidheid om elkaar te helpen in het team is groot én je wordt niet afgerekend op je fouten. Met een houding van 'niet kijken naar de problemen, maar zoeken naar de (beste) oplossingen' wordt in het team gewerkt.

Als C# .NET Software Developer bij Schoonderbeek werk je aan de hele productlijn bij een organisatie waar innovatie centraal staat. Hier wordt niet alleen gepraat over de allernieuwste technologieën, maar ze worden ook echt toegepast. Uniek is ook dat het hele traject binnenshuis plaatsvindt. Van idee via ontwikkeling tot en met de productie en de nazorg/service. En als onze nieuwe C# .NET Software Engineer ben jij bij het hele traject betrokken.

Jouw eigenschappen

 • Meerjarige ervaring als software ontwikkelaar.
 • Kennis van en ervaring met .NET en C# .
 • Minimaal hbo - denk - en - werkniveau .
 • Nederlands sprekend.
 • Groot kwaliteitsbewustzijn .
 • Je bent leergierig en hebt de ambitie je vakkennis te vergroten.

Onze producten
Onze elektronische zorgsystemen bewaken het welzijn van cliënten en verzorgen de afhandeling van een (alarm-)oproep naar het verzorgend personeel, zodat een klant of patiënt snel kan worden geholpen. Deze systemen worden via een vast dealernetwerk ingezet op een breed vlak in de gezondheidsmarkt (ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen) voor communicatie, signalering, informatie, alarmering en beveiliging.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het salaris is in overeenstemming met de functie, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • Startsalarisrange van € 3.500,- tot € 4.500,- bruto voor 38 uur.
 • We starten met een jaarcontract. Maar de bedoeling is om dit zo snel mogelijk om te zetten naar een vast dienstverband. Wij willen graag jaren met jou samenwerken aan de ontwikkeling van onze producten.
 • Wij hebben flexibele werktijden tussen de 32 en maximaal 38 uur per week.


Functie:software engineer c#.net
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met F&L Media via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. C# .NET Software Engineer F&L Media 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures