Vacature Casemanager Wmo

Casemanager Wmo in Haarlem

Bedrijfsomschrijving

Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Zo werken wij onder andere samen met onderwijsinstellingen, gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Onze 1200 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in in het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling. Wij onderscheiden ons door strategisch advies nadrukkelijk aan uitvoering te koppelen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen voor de mensen voor wie we het doen. Dit doen wij samen met de opdrachtgever, maar ook samen met onze collega’s. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling. Dit maakt ons de carrièreversneller voor publieke professionals.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een energieke en betrokken Casemanager Wmo die plezier beleeft aan het onderzoeken van complexe ondersteuningsvragen van inwoners om tot een passend advies te komen. Vanuit de ondersteuningsvraag onderzoek je de situatie van de inwoner. In samenspraak met de inwoner bepaal je waarmee de inwoner zelfredzaam kan zijn en/of kan blijven en kan blijven deelnemen aan de maatschappij. Indien nodig stel je een indicatie voor een maatwerkvoorziening maar je weet ook de zelfredzaamheid van de inwoner aan te spreken. Je blik is breed naar het netwerk en de sociale basis en je kijkt naar alle levensdomeinen. Voor deze functie ligt de nadruk op ondersteuningsvragen op het terrein van Wonen, Vervoer en Huishouden. Ook herbeoordelingen HO zitten in het takenpakket. 

Wat houdt de functie in?

• Je verricht telefonische onderzoeken en huisbezoeken en analyseert de persoonlijke situatie op alle levensdomeinen.

Je onderzoek en advies is gericht op het versterken van de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven van de inwoner.

• Je stelt vast of een inwoner recht heeft op een Wmo maatwerkvoorziening.

• Het resultaat van je bevindingen verwoord je in een onderzoeksverslag en een weloverwogen motivatie waaruit de juiste indicatie voortvloeit.

• In deze functie ligt de nadruk op meldingen (en herbeoordelingen) van woningaanpassingen, vervoersbehoeften, rolstoelen en trapliften, en huishoudelijke ondersteuning; zowel in de vorm van Zin als Pgb.

• Je adviseert en verwijst inwoners naar mogelijkheden in de sociale basis, bij zorgaanbieders en bij leveranciers.

• Je overlegt regelmatig met aanbieders, ergotherapeuten en andere betrokkenen. 

Functie-eisen

Wat breng jij?

• Je hebt Hbo werk- en denkniveau en een afgeronde relevante Hbo opleiding (bijv. SPH,

pedagogiek, ergotherapie, fysiotherapie of bewegingstechnologie).

• Je hebt kennis van de Wmo en werkervaring met indiceren van maatwerkvoorzieningen.

• Je hebt affiniteit met het werken in een ambtelijke organisatie.

• Je bent gericht op kwaliteit en wil van zo veel mogelijk inwoners de ondersteuningsvraag

goed behandelen.

• Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Arbeidsvoorwaarden

BMC detacheert jou als potentievolle professional binnen de publieke sector. Wanneer je parttime, fulltime of als ZZP’er op zoek bent naar een opdracht, heeft BMC opties voor jou. Met ons interne Ontwikkelcentrum worden (op maat) opleidingstrajecten gerealiseerd en kun je doorgroeien van een functie in de uitvoering naar een beleidsmatige functie. Ook bieden wij al onze medewerkers het hele jaar door (bij)scholingsmogelijkheden. Jouw kennis, kwaliteit en ontwikkeling staan dan ook centraal! Wanneer je bij BMC aan de slag gaat, ontvang je:

  • Een afwisselende baan met verschillende uitdagende projecten;
  • werken bij de marktleider op het gebied van detachering binnen de publieke sector;
  • een detacheringsovereenkomst op maat;
  • mogelijkheden tot een vast dienstverband;
  • een marktconform salaris;
  • en: collega’s met expertise binnen het Sociaal Domein.


Functie:wmo-consulent
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BMC via geralda.hoeksema@bmc.nl of 06-46436205. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Casemanager Wmo BMC 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures