Vacature CE Chauffeur

CE Chauffeur in Vogelenzang

Als CE chauffeur begint jouw dag op maandag tussen 06:00 en 10:00 uur. Begin je om 07:00 uur, dan blijft deze starttijd de rest van de week hetzelfde. Bij onze gewaardeerde opdrachtgever ga je (stuk)goederen distribueren door heel Nederland. Dit doe je met zijl- of dichte trailers, en het laden en lossen wordt vereenvoudigd met een elektrische pompwagen. Jouw werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag. Maar, om het nog spannender te maken, vragen we je om één keer in de vier weken beschikbaar te zijn tijdens het weekend.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de omgeving van Nieuw-Vennep, gespecialiseerd in het distribueren van stukgoederen. Hier heerst een warme, familiale sfeer binnen het hechte team. Als CE-chauffeur die zijn werk serieus neemt, sta je hier in hoog aanzien. Het wagenpark van onze opdrachtgever is modern en uitstekend onderhouden.

Ben jij de gedreven CE-chauffeur die wij zoeken? Bezit je een CE-rijbewijs en zoek je een nieuwe uitdaging? Aarzel niet langer en stuur jouw cv naar amsterdam@iqselect.nl of bel ons op 020-2385555.

Heeft deze vacature niet helemaal jouw naam erop staan? Geen zorgen! Kom langs voor een kopje koffie en laten we samen de andere mogelijkheden bespreken bij IQ Select. Jouw toekomst wacht op jou!Functie:Chauffeur CE, CE Chauffeur
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. CE Chauffeur IQ Select 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures