Vacature Chauffeur C

Chauffeur C in Haarlem

16

Chauffeur C

  • 32-40 uur
  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • Haarlem
  • €2700 - €3000,- bruto p.m.

Wil jij de weg op met een missie? Als combinatie chauffeur met zowel een B- als C-rijbewijs heb je de mogelijkheid om een dynamische carrière na te streven waarbij je niet alleen de vrijheid van de weg ervaart, maar ook een aantrekkelijk salaris van 3000 euro bruto per maand verdient. Stap in en ontdek de wereld van transport, waar elke kilometer een avontuur is en waar jouw inzet beloond wordt met financiële stabiliteit en professionele groei. Durf jij de uitdaging aan?

Over de baan:

Dit betreft een combinatiefunctie als chauffeur B en C. Als chauffeur C ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

- Het bezorgen van goederen

- Goede rijvaardigheid

Wat bieden wij?

- Salaris van € 17,23 bruto per uur

- Werken in de dagdienst

- Gezellige collega's

- Doorgroeimogelijkheden

- 25 vakantiedagen

- Een vast contract bij goed functioneren

Over het bedrijf:

Een bloeiende onderneming bekend om zijn ambachtelijke benadering van friet. Met een focus op kwaliteit en traditionele methoden, levert het hoogwaardige producten. Klantenservice staat hoog in het vaandel. Met een combinatie van traditie en innovatie blijft het bedrijf een toonaangevende speler in de culinaire wereld.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie en om te solliciteren, neem contact op met via e-mail: of telefonisch op

FlexForces Haarlem

  • A. Hofmanweg 5A, 2031 BH
  • Haarlem , Nederland

Vind een vacature en solliciteer.

Kennismaking met FlexForces

Kom langs dan bespreken we jouw wensen en ambities. Is het gesprek voor beide positief verlopen? Dan nodigen wij je direct uit bij de werkgever.

Logistiek administratief medewerker

Als Logistiek Administratief Medewerker vervul je een essentiële rol in de efficiënte werking van het warehouses in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig en tijdig verwerken van inkomende en uitgaande ladingen, opslagbeheer en value added logistics. Je communiceert met opdrachtgevers, overheidsinstanties en andere partnerbedrijven binnen de logistieke keten. In deze functie kun je tot €3400,- bruto verdienen, exclusief een 13e maand. Je werkt in een dynamisch team met enthousiaste collega's!

€3000 - €3400,- bruto p.m. Amsterdam 32-40 uur Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie:chauffeur c
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FlexForces Haarlem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Chauffeur C FlexForces Haarlem 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures