Vacature Chauffeur

Chauffeur in Haarlem

Er zijn niet altijd (dringende) vacatures voor een Chauffeur of Centralist,
maar spontaan reageren mag altijd.

Chauffeur (dagdeel per week)

Chauffeurs vervoeren met bussen op wisselende tijden onze cliënten in Kennemerland . Er wordt gewerkt met een prettig rittenschema. Bezit van rijbewijs B is een voorwaarde, terwijl een V.O.G. is vereist (wordt door ons vergoed).
Naast een onkostenvergoeding en goede opleiding , is een 'beloning' als vrijwilliger,de dankbaarheid van onze klanten en de voldoening die het werk geeft.

Ons kantoor bevindt zich langs het Spaarne, Haarlem-Noord.

Centralist (ochtend in de week)

Centralisten werken een ochtend in de week van 9:00 tot 12:00 uur en zorgen ervoor dat de ritten zorgvuldig worden gepland en de chauffeurs van de juiste informatie worden voorzien. Uiteraard is het kunnen omgaan met de computer belangrijk.

Naast een onkostenvergoeding en goede opleiding, is een 'beloning' als vrijwilliger , de dankbaarheid van onze klanten en de voldoening die het werk geeft.

Contact en Postadres

Tappersweg 14.43
2031 EV HaarlemFunctie:chauffeur
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Aangepast Vervoer Zuid-Kennemerland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Chauffeur Stichting Aangepast Vervoer Zuid-Kennemerland 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures