Vacature Chief Financial & Risk Officer

Chief Financial & Risk Officer in Lisse

 • Redactie Kaag
 • 27-01-2024

Chief Financial & Risk Officer in Lisse

Investeren in de industrie. Het kan anders. Wij investeren voor de lange termijn in Nederlandse MKB bedrijven, met name in de maakindustrie.


Investeren in vastgoed. Het kan anders.
Wij geloven in vaste relaties, langdurige en duurzame exploitaties. Wij investeren voor de lange termijn in Nederlandse huur- en zorgwoningen, met een focus op de mogelijkheid voor sociale cohesie binnen onze gebouwen.


De Food & Agri sector staat de komende jaren voor een enorme uitdaging.
Daar is een transitie voor nodig op vele vlakken. Als Anders Invest willen we bijdragen aan deze transitie door voor de lange termijn te investeren in bedrijven die het verschil gaan maken.


Wij vertellen een ander verhaal. Het verhaal van gelijkwaardigheid en rentmeesterschap. Van wederkerigheid en het afleggen van verantwoording.
Waar je je vermogen of onderneming met een gerust hart aan toevertrouwt.


25 januari 2024

Anders Investis een investeringsmaatschappij die investeert in industriële bedrijven, (zorg)vastgoed en food & agri. Wij doen het Anders: wij zijn gericht op de lange termijn, betrokken en werken op een manier waarbij relaties centraal staan. Onze kernwaarden zijn duurzaamheid, transparantie en wederkerigheid.

Sinds de oprichting in 2014 zijn 4 investeringsfondsen opgezet met een totaal volume van circa 450 miljoen euro. Het kapitaal is verschaft door circa 700 ondernemende investeerders, family offices en het fondsmanagement zelf. Anders Invest kenmerkt zich door een positieve werkcultuur waarin onderling vertrouwen de basis vormt. Het team bestaat uit 28 personen en we verwachten de komende jaren verder te groeien. Vanwege de snelle groei gaan we binnenkort over naar het (zware) vergunningsregime van de AFM.

Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste, pragmatische en breed-georiënteerde

Ben jij een ervaren financieel strateeg met een passie voor operationele excellentie? Heb je een bewezen staat van dienst in het leiden van financiële organisaties en het optimaliseren van bedrijfsactiviteiten? Heb je ervaring in het omgaan met financiële toezichthouders, compliance en risk management? Weet je brede fiscale, juridische en financiële kennis toe te passen in nieuwe situaties? Kom je tot pragmatische en kwalitatief hoogwaardige oplossingen en weet je deze ook te implementeren? Communiceer je moeiteloos met investeerders? En vooral: voel jij je thuis bij de waarden en het andere geluid dat Anders Invest laat klinken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als CFRO ben je bestuurder van de holding en, samen met 2 collega-bestuurders, eindverantwoordelijk voor risk & compliance en alle secundaire processen binnen Anders Invest. Concreet zijn de verantwoordelijkheden van de CFRO:

 • Ontwikkelen en aansturen van de financiële strategie, inclusief budgettering, forecasting, boekhouding van fondsen en management BV's, cashflowbeheer, fiscaliteit en risicobeheer.
 • Aansturen van strategieën om de bedrijfsvoering te optimaliseren, met name bij de investeerdersadministratie, IT/cybersecurity, legal en P&O.
 • Supervisie over financiële rapportage en naleving van regelgeving en wetgeving.
 • Samenwerken met partners en andere senior leiders om een robuuste organisatie te bouwen en groeikansen te benutten.
 • Opbouwen en onderhouden van sterke relaties met externe belanghebbenden, waaronder financiële partners, leveranciers en regelgevende instanties.

Vereisten:

 • Minimaal 10 jaar ervaring in financieel management, bij voorkeur in een brede rol bij een investeringsmaatschappij of andere relevante functies in de financiële sector.
 • Uitstekende kennis van het financiële handwerk, regelgeving, compliance, administratieve systemen, juridische zaken, fiscaliteit, IT security en P&O.
 • Bewezen leiderschapsvaardigheden en vermogen om een team te inspireren en te begeleiden, waarbij vertrouwen, veiligheid, ruimte en zelfstandigheid centraal staat.
 • Diepgaand begrip van bedrijfskundige processen en het vermogen om deze te optimaliseren.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te schakelen tussen strategisch en operationeel niveau.
 • Analytisch vermogen en een werkhouding waarbij je de kwaliteitslat hoog legt, maar ook weet wat bijzaken zijn en wanneer pragmatisme nodig is.

Wat bieden wij;

Je werkt op het prachtige Landgoed Anderstein in Maarsbergen en de combinatie met thuiswerken is mogelijk. Je gaat hierbij onderdeel uitmaken van een energiek en enthousiast team van 28 mensen dat dagelijks werkt aan haar missie om investeerders een goed rendement te bieden op een manier die recht doet aan haar kernwaarden.

Wij verzoeken je om een reactie voor 24 februari 2024. Anders Invest laat zich voor de invulling van deze cruciale positie assisteren door Lens, Executive Search uit Amsterdam. Voor meer informatie is beschikbaar op nummer .


Functie: chief financial officer Startdatum: 26-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Anders Invest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Chief Financial & Risk Officer Anders Invest 26-01-2024


Functie:chief financial officer
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Anders Invest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Chief Financial & Risk Officer Anders Invest 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures