Vacature Collega's

Collega's in Hillegom

Collega's gezocht

1 november 2023

Wij zijn op zoek naar extra medewerkers voor diverse werkzaamheden in ons centrum .

Bar-medewerker : Wij zoeken iemand voor 20 tot 30 uur per week iemand die het leuk vindt om te werken in de horeca en receptie in ons jonge enthousiaste team. Je bent minimaal 18 jaar, flexibel en zelfstandig, klantgerichtheid is jouw ding, beschikbaar voor doordeweekse dagen, middag en avond en weekeinden (in wisselend rooster). Enig ervaring in de horeca is een pré, maar niet vereist. (vast contract mogelijk)

Algemeen medewerker: wij zoeken voor 2 tot 3 middagen in de week iemand die schoonmaakwerkzaamheden verricht en tevens gedeeltelijk onze bar/receptie draaiend houdt. De diensten kunnen bijvoorbeeld van 12:00 uur tot 18:00 uur zijn. Wij kunnen ons daar in aanpassen. De schoonmaakwerkzaamheden betreffen keuken en de squashbanen. (vast contract mogelijk)

Ben je geïnteresseerd in een bovenstaand omschreven functie? Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van cv naarFunctie:collega's
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Squash Hillegom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Collega’s Squash Hillegom 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures