Vacature Coördinator Vrijwilligers

Coördinator Vrijwilligers in Lisserbroek

Denk hierbij aan activiteiten als buurtmaaltijden of de koffie soos. Vrijwilligers bieden ook ondersteuning bij het primaire proces op onze locaties en werken dan nauw samen met onze (assistent) sociaal beheerders en collega vrijwilligers. De functies variëren van gastvrouw tot klusjesman of aanspreekpunt voor collega vrijwilligers.

Vrijwilligers maken het mogelijk dat wij een breed aanbod activiteiten aan de samenleving kunnen bieden. Wij zetten vrijwilligers daarom graag in hun kracht en bieden hen de mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te doen waar zij goed in zijn.

Heb je een leuk idee of vragen? Neem contact op met onze coördinator vrijwillige inzet via de onderstaande contactgegevens.


Coördinator Vrijwilligers

E

Workshops & trainingen

Interesse in workshops en trainingen voor vrijwilligers?Functie:coördinator vrijwilligers
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Maatvast Haarlemmermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Coördinator Vrijwilligers Stichting Maatvast Haarlemmermeer 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures