Vacature Dierenarts

Dierenarts in Hillegom

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

Dierenarts · Hillegom

Dierenarts met Praktijkmanager Ambitites Sterkliniek Hillegom

Je bent al een goede dierenarts, maar hebt ook je eigen visie op hoe een goede dierenkliniek eruit ziet en talent in het leidinggeven, grijp je kans om dit door te ontwikkelen!

Reageer op deze vacature

Ben jij een enthousiaste ervaren dierenarts? Met praktijkmanagement ervaring en/of ambities? Kom dan ons team van Sterkliniek Hillegom versterken!

Wat mag je van ons verwachten?

Er heerst een prettige open sfeer waarin we ontspannen samenwerken. We werken samen in een team van 6 dierenartsen en 13 paraveterinairen op twee goed geoutilleerde locaties in de Bollenstreek. Met dit sterke team leveren we diergeneeskundige zorg op een hoog niveau en bieden veel mogelijkheden aan onze bijzonder prettige klantenkring. Maar we werken ook samen met andere AniCura klinieken, zowel in binnenland als buitenland. Ontwikkeling en verdieping in het vak is voor elk teamlid een must - we willen graag met je op zoek naar jouw optimale doorontwikkelingstraject. Afhankelijk van jouw achtergrond bieden wij je een uitgebreide training op het gebied van leidinggeven, coachen je in people management en helpen jou om jezelf op dit vlak door te ontwikkelen. Als je meer details hierover wilt weten, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wat zouden wij graag zien?

Bovenal zijn we op zoek naar een collega met een goede teamspirit, die het leuk vindt om samen met ons de diergeneeskundige zorg op een hoog niveau te houden en verder te ontwikkelen. Maak je sterk om de goede cultuur die we hebben te behouden en wordt een vaste waarde! Je bent empathisch, positief en haalt graag het beste in mensen naar boven. Je hebt je al bewezen als dierenarts (een expertisegebied is een pré). Je hebt affiniteit met het aansturen van een kliniek, overzicht te houden, structuur aan te brengen en bent goed in communiceren - management ervaring is een pré. Jouw dag is geslaagd als het team en de eigenaren met een glimlach in de praktijk rondlopen. Liefst ben je woonachtig in de regio of wil je in de regio komen wonen.

Samenvattend, karakteristieken die we belangrijk vinden in onze toekomstige Praktijk Manager:

  • Passie voor hoogwaardige diergeneeskunde.
  • Sociaal.
  • Gestructureerd

Wil je onderdeel uitmaken van een Europees team van hoogopgeleide collega's met een hart voor de mensen in jouw organisatie? Hou je van vrijheid en autonomie in je werk maar ook van goede ontwikkelmogelijkheden en een klankbord? En ben je enthousiast om aan de slag te gaan bij Sterkliniek Hillegom?


Reageer direct op onze vacature of neem bij vragen contact op met;
, Werving en Selectie AniCura Nederland,


Reageer op deze vacature

Dierenarts · Hillegom

Dierenarts met Praktijkmanager Ambitites Sterkliniek Hillegom

Je bent al een goede dierenarts, maar hebt ook je eigen visie op hoe een goede dierenkliniek eruit ziet en talent in het leidinggeven, grijp je kans om dit door te ontwikkelen!

CarrièresiteFunctie:dierenarts
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AniCura via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Dierenarts AniCura 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures