Vacature Diverse Medewerkers

Diverse Medewerkers in Lisse

Diverse medewerkers voor Oranjecircuit

In 2023 is een geslaagde herstart geweest van het Oranjecircuit (ofwel SPOC: Super Prestige Oranje Circuit).

Dit circuit omvat een 6-tal kermislopen vanaf eind augustus t/m eind september in de Bollenstreek. In elk dorp organiseert de plaatselijke oranjevereniging/ harddraverijvereniging in samenwerking met de circuit-organisatie zijn eigen wedstrijd.

Voor een soepele en goede taakverdeling binnen de circuit-organisatie is in het bestuur een nieuwe voorzitter gewenst. Voorts is er behoefte aan een microfonist/omroeper en aan iemand die voor elke wedstrijd de materialen kan verzorgen in samenspraak met de organisator/atletiekvereniging.


Taken:

1) De voorzitter zorgt dat de vergaderingen goed verlopen, en onderhoudt het contact met de sponsoren en verenigingsbesturen.

2) De omroeper/ microfonist doet tijdens de wedstrijden verslag van de voortgang van de wedstrijd, zorgt dat er aandacht wordt besteed aan de sponsoren, enthousiasmeert de lopers en het publiek, kortom maakt er een feestje van. De omroeper kan ook meedenken in het bestuur. Andere functies in het bestuur zijn secretaris en webmaster/penningmeester.

3) De materiaal-man/vrouw zorgt voor de materialen bij de opbouw van start-finish gebied in overleg met de plaatselijke organisatie. Affiniteit met praktisch organiseren en samenwerken is belangrijk.


Geschatte inzet : ca. 30 uur op jaarbasis (3 overleggen, en 6 wedstrijd-avonden)

In juli/augustus is nog een overleg om te checken of alle voorbereidingen afgerond zijn.

Het bestuur en andere vrijwilligers zijn gezamenlijk actief vanaf eind augustus tot eind september op de 6 avonden waarop de wedstrijden plaatsvinden.

Info bij

Contact formulier VWCFunctie:diverse medewerkers
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atletiekvereniging "De Spartaan" via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Diverse Medewerkers Atletiekvereniging “De Spartaan” 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures