Vacature Docent Onderbouw Techniek

Docent Onderbouw Techniek in Hoofddorp

3.301301 5.030 P1M

Dunamare onderwijs

Diakenhuisweg 5
2033 AP Haarlem Netherlands

Hoofdvaart College

Paxlaan 20
2131PZ Hoofddorp Netherlands

Docent Onderbouw techniek

Hoofdvaart College

 • Hoofddorp
 • 0.6 tot 0.8 FTE
 • € 3.301,- tot € 5.030,-
 • vmbo
 • Sluitingsdatum : 31-05-2024

Vragen? Neem contact op Ellen Versteeg

Docent Onderbouw techniek

Hoofdvaart College

 • Hoofddorp
 • 0.6 tot 0.8 FTE
 • € 3.301,- tot € 5.030,-
 • vmbo
 • Sluitingsdatum : 31-05-2024

Begrijp jij dat leren pas leuk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ben jij een enthousiaste docent Techniek en heb je een groot hart voor vmbo-leerlingen? Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Sta jij stevig in je schoenen en heb je affiniteit met VMBO kinderen? Dan is deze functie als docent/begeleider Techniek iets voor jou.

Het betreft een functie op het Hoofdvaart College in Hoofddorp. Deze functie is per 1 augustus beschikbaar.

We zijn als VMBO school volop bezig met de vernieuwing van ons programma.
We zijn op zoek naar iemand die kijkt met een frisse blik naar de spannende vernieuwingen binnen het Technisch onderwijs op het VMBO. Daarnaast is het Hoofdvaart College een belangrijke speler in het techniek plan Haarlemmermeer en bollenstreek Noord. De doelstellingen in het techniekplan zijn erop gericht om meer leerlingen Ie laten kiezen voor een technische opleiding; daarvoor verzorgen wij o.a. techniekoriëntatie voor basisschool leerlingen.

Als docent/begeleider Techniek ben je verantwoordelijk voor het primaire proces in de les, ontwikkel je in samenwerking met de vakgroep materialen, sta je in verbinding met onze VMBO leerlingen en heb je een actieve houding.

Bij deze functie is het zeer belangrijk dat je empathisch vermogen en affiniteit hebt met de doelgroep.

Zie jij jezelf in deze functie? Reageer dan snel !nn snel!

Wie ben jij?

 • Je bent bevoegd, of studerend
 • Je hebt een frisse blik en brengt je ideeën naar voren ten behoeve van ons onderwijs.
 • Het ontwikkelen van nieuw onderwijs spreekt je aan en je daagt onze leerlingen graag uit zichzelf te overstijgen
 • Je streeft naar zelfontwikkeling van zowel jezelf als van de leerlingen.
 • Je kunt enthousiast de stof overbrengen op leerlingen die techniek soms lastig vinden.

 • Voor deze functie is schaal LB van toepassing. Je salaris is minimaal € 3.301,00 en maximaal € 5.030,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je wordt ingeschaald op basis van je opleidingsniveau en werkervaring.
 • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd, met een aanstelling van 0.6 - 0,8 fte
 • Je vakantiedagen lopen gelijk met de vakanties van de leerlingen: je bent dus vrij tijdens de schoolvakanties. Per jaar krijg je 60 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarbij ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (13 e maand) van 8,33%.
 • Een goede pensioenregeling! Dunamare onderwijs neemt 70% voor haar rekening van de regeling bij het ABP.
 • Per jaar ontvang je € 75 vaste onkostenvergoeding (eenmalig in november, naar rato van je dienstverband).
 • Dunamare doet meer voor jouw persoonlijke ontwikkeling: de Dunamare Academie is the place to be als het gaat om leren en ontwikkelen. Of je nu voor de klas staat, onderwijsondersteuner of leidinggevende bent. Bekijk ons uitgebreide programma: www.dunamare-academie.nl.
 • We vinden het belangrijk dat jouw kennis up-to-date is. Daarom kun je (gedeeltelijk) de kosten declareren als je lid wordt van een vakgroep binnen je eigen vakgebied.
 • Jouw gezondheid en vitaliteit krijgen alle aandacht. Zo hebben we een aantrekkelijk fietsplan, vitaliteitscoaches en trainingen zoals mindfulness, hardlopen of kickboksen. Daarnaast krijg je € 100 vitaliteitsvergoeding per jaar voor sportactiviteiten of bijvoorbeeld voor het kopen van nieuwe hardloopschoenen.
 • Elk jaar kun je 90 extra vrije uren inzetten op een manier die past bij jouw persoonlijke levensfase. Je kunt deze uren laten uitbetalen, maar je kunt ze ook gebruiken om een goede werk-privébalans te bevorderen. Of voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Het team

Werken op het Hoofdvaart College is leuk. Ons team is betrokken en samen begeleiden we leerlingen naar een mooi resultaat. Daarbij leren we niet alleen met onze neuzen in de boeken, maar juist ook door te doen en te ervaren.

In zogenaamde talenturen gaan leerlingen op ontdekkingstocht naar hun talenten. Kortom; we zetten ons actief in voor goed onderwijs. Ook leuk: begin 2025 verhuizen we naar een spiksplinternieuw gebouw in het Lincolnpark in Hoofddorp!.

Over het Hoofdvaart college

Welkom op het Hoofdvaart College. Een school in Hoofddorp met ruim 500 leerlingen voor vmbo en mavo.

Het Hoofdvaart College biedt onderwijs op VMBO Basis-Kader-GTL en TL - niveau is de profielen Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Produceren, installeren en energie en Mobiliteit en transport..
De eerste twee leerjaren zijn brugklassen, na het tweede leerjaar kiezen de leerlingen voor een profiel.

Ook fijn: vanaf begin 2025 verhuizen we naar een spiksplinternieuw gebouw in het Lincolnpark in Hoofddorp!

In ons schoolplan is een duidelijke doelstelling geformuleerd waaraan we de komende jaren aan zullen gaan werken; Leren door te doen.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, goede doorgroeimogelijkheden en volop aandacht voor vitaliteit. www.werkenbijdunamare.nl/arbeidsvoorwaarden

Hoofdvaart College is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 24 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Neem dan contact op met , Teamleider via

We proberen binnengekomen reacties zo snel mogelijk te beoordelen en mogelijk worden dan ook de eerste gesprekken al voor de sluitingsdatum van de procedure gevoerd. We behouden ons het recht voor om bij voldoende geschikte reacties, de vacature eerder te sluiten.

Denk je dat dit jouw perfecte baan is, bij jouw perfecte school?

* A cquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Docent Onderbouw Techniek

 • vmbo
 • 0.6 tot 0.8 FTE


Functie:docent techniek onderbouw
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5030 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dunamare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Docent Onderbouw Techniek Dunamare 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures