Vacature E-Commerce Manager

E-Commerce Manager in Noordwijkerhout

E-commerce manager

Al 35 jaar maken wij de mooiste en leukste non-fictie boeken voor volwassenen en kinderen. Ieder jaar komen daar weer nieuwe toptitels bij. Eigenlijk heeft iedereen wel een boek van ons in huis; zelfs in het buitenland liggen onze titels. En natuurlijk zijn we daar trots op! Toch deinzen we er niet voor terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe avonturen te beleven en onszelf te verbeteren. En daar kom jij om de hoek kijken.

Onze boeken, puzzels en spellen willen graag (verder) online en snel (en goed) ook. Daar hebben we een commerciële topper voor nodig die bij ons in het team past. Die weet wat er te doen staat en ervoor zorgt dat onze boeken online in de schijnwerpers staan.

Jij bent dé online dealmaker (of wil je worden) voor onze boeken, puzzels en spellen; nationaal én internationaal. Je werkt nauw samen met het salesteam, maar ook met het product development team en je mag de online marketeer gaan aansturen. Ook ben jij bekend met loyaliteitscampagnes en weet jij mooie B2B projecten op te zetten.

Wie ben jij?

Je hebt een visie en een plan voor e-commerce;

Je gaat aan de slag met onlinedata en performance;

Je kent de (inter)nationale onlinespelers en je hebt goede contacten;

Je bent bekend met loyaliteitscampagnes;

Je kunt B2B projecten op zetten;

Je werkt projectmatig;

Je vindt het leuk om in een hecht team te werken van ca. 20 collega's.

Een afgeronde hbo-opleiding in commercie en/of marketing;

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

Affiniteit met boeken, puzzels en spellen;

Onontgonnen gebied waar nog veel te pionieren valt vind jij een uitdaging;

Goede beheersing van Nederlands en Engels;

Fulltime beschikbaar of minstens 32 uur per week;

Je woont binnen een straal van 30 km van Noordwijkerhout;

Je bent in het bezit van een auto (vanwege de ongunstige ligging t.o.v. het ov is reizen met het openbaar vervoer niet wenselijk).

Waarom Rebo?

Informeel, ambitieus bedrijf op een prachtige locatie in de Bollenstreek, tussen de bollenvelden en vlakbij het strand;

Een boeiende en gevarieerde job;

Passend salaris, afhankelijk van ervaring;

Vrijheid en verantwoordelijkheid;

Werken met leuke uitgeefproducten; boeken, puzzels en spellen!

Wie zijn wij?

Rebo Publishers is een internationale non-fictie uitgeverij die al meer dan 40 jaar bestaat. Wij maken en verkopen de leukste, de mooiste en de meest interessante boeken voor kinderen en volwassenen. Ons assortiment is divers, net als ons klantenbestand. Maar ons kenmerk is toch wel onze gedrevenheid om de producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken qua inhoud, uitstraling én prijs. Wij zijn een no-nonsense bedrijf, met hardwerkende mensen die hart hebben voor de zaak. Het team bestaat uit ± 25 personen. Ons moederbedrijf staat in Nederland, maar we hebben ook een zus in Praag, Tsjechië, en daarnaast creëren en produceren we voor en over de hele wereld.

Enthousiast? Laat het ons weten! Stuur je CV met foto en motivatiebrief naar ().
Wij willen ook graag weten wat je van ons nodig hebt om in een goede flow te komen en het naar je zin te hebben.Functie:e-commerce manager
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rebo Publishers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. E-Commerce Manager Rebo Publishers 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures