Vacature Eerste Monteur E Utiliteit

Eerste Monteur E Utiliteit in Haarlem

Eerste Monteur E Utiliteit

Met jouw ervaring in de Utiliteit een mooie bijdrage leveren aan de energietransitie en daar het verschil in maken! Als eerste monteur elektrotechniek wil je je steeds vastbijten in nieuwe uitdagingen. Jij staat aan het roer van je eigen loopbaan. Samen stippelen we een ontwikkelpad uit dat perfect aansluit op jouw doelen. Wat wordt jouw volgende project?

Haarlem €2700 - 3500 Vast 32 - 40 uur

Als eerste monteur in de elektrotechniek ben je elke dag bezig met een stukje vakmanschap en werk je aan de toekomst. Jij voelt je verantwoordelijk voor de grote projecten waar je aan werkt en doet er alles aan om deze tot een goed einde te brengen. Stel je voor: dit najaar geef je tijdens een groot project leiding aan tien monteurs en in de lente werk je samen met je team aan het verzwaren van een onderstation. Als de laatste kabel is getrokken, kijken jullie vol trots terug op wat jullie met elkaar hebben neergezet! De invulling en afstemming van je volgende project doe je samen met je field manager, ofwel persoonlijke coach.

Voorbeelden van je volgende projecten kunnen zijn:

 • Het renoveren van een groot kantoorpand;
 • Het bouwen van een nieuw ziekenhuis;
 • Verduurzamen van een overheidsinstelling.

Hoe gaan we jouw carrière versnellen?

Je hebt al veel ervaring en kennis opgedaan. Samen kijken we naar wat jouw volgende stap kan zijn. Misschien ben jij nu wel bezig met een project in de Industrie, Rail of Woningbouw en wil je je graag verder ontwikkelen in de Utiliteit .ÓfÓf ben je nu al werkzaam in de Utiliteit en sta je open voor uitdagendere projecten. We zetten het 'Ervaringskompas' in om de koers voor jouw loopbaan te bepalen. Zo ontwikkel jij je in kennis én in brede ervaring.

Waar sta je over twee jaar?

Je staat aan het roer van je eigen loopbaan. Wil je graag doorgroeien, je mbo 4-diploma behalen en technicus worden? Of meer leidinggevende ervaring opdoen? Samen met je field manager ga je kijken waar jij naartoe wil. Wij passen de opdrachten en opleidingen aan jouw wensen aan! Ondertussen blijf je contact houden met je field manager. Na twee jaar heb je mooie, persoonlijke doelen behaald. Je bent gegroeid en kijkt uit naar je volgende stap of opdracht binnen Technical Valley!

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als eerste monteur elektrotechniek neem jij graag het voortouw. Je haalt voldoening uit je werk en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Je houdt het overzicht over de lopende zaken, hebt de juiste kennis over de installaties en materialen, onderhoudt contact met andere projectleden en rapporteert over de voortgang. Samen met je team maak je elk project tot een succes. Je ziet waar het werk ligt en waar en wanneer hulp nodig is, zodat je op tijd kan schakelen en de benodigde hulp kan bieden. De elektrotechniek kent geen geheimen voor jou en je komt het best tot je recht als je voldoende uitdaging ervaart.

 • Zekerheid: je krijgt direct een vast contract voor onbepaalde tijd bij Technical Valley;
 • Groei: ontwikkelmogelijkheden via ons eigen ontwikkelplatform E-volve en op onze eigen bedrijfsschool, het opleidingscentrum van ons zusterbedrijf Quercus;
 • Afwisseling: toonaangevende projecten van minimaal 6 maanden;
 • De mogelijkheid om jezelf te verbreden zonder baanzekerheid te verliezen;
 • Een salaris van € 2.700 tot € 3.500, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een kilometervergoeding of een auto van de zaak die je ook privé mag rijden;
 • Leuke evenementen, zoals een zomerbarbecue, een kerstdiner, personeels- en teamuitjes en maandborrels met je Technical Valley team.

Als professional in de elektrotechniek ben je communicatief vaardig en heb je ervaring met het aansturen van een team. Je weet waar je sterktes en zwaktes liggen en kan daardoor heel goed bepalen welke kant je op wilt.

 • Een mbo-3 diploma in de elektrotechniek/ elektrotechnische installaties;
 • Een gezonde dosis motivatie: jij staat niet graag stil en wil jezelf ontwikkelen;
 • Een rijbewijs B;
 • Een flexibele aanpak als het gaat om verschillende projecten.

In jouw functie sta je dagelijks in contact met je collega's om elk project tot een goed resultaat te brengen. Denk aan je directe collega's en ook leveranciers, (onder)aannemers en monteurs. Je bent bovendien onderdeel van een vast team binnen Technical Valley. Daar heb je collega-monteurs en een persoonlijke field manager. Met je collega's van Technical Valley heb je maandelijkse kennissessies waar je met elkaar kan sparren, kennis opdoen en delen.

Over Technical Valley

Techniek heeft energie nodig. Daarom zijn wij al ruim 15 jaar lang een bron van energie voor de technische sector. We werken in uiteenlopende functies binnen de energietechniek, installatietechniek, railtechniek en telecom aan toonaangevende projecten. Zo zorgen we voor een duurzamer en toekomstbestendig Nederland. We bedenken het achter de tekentafel en staan net zo lief zelf met onze voeten in de klei. Wij zijn bedenkers én afmakers! Dit zijn we geworden door talent elke dag verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht speelt hierbij een cruciale rol. Hoe kunnen we jou de energie geven om de juiste uitdaging te vinden? En wat zijn je groeiambities? Dat is een van de redenen dat meer dan 400 collega's en opdrachtgevers al jaren met ons samenwerken. Kom jij de energietransitie samen met ons versnellen?

Goede keuze, je hebt gesolliciteerd! Binnen één week hoor je meer

Kennismaking met Fleur

We zijn benieuwd naar jouw ambities

Op gesprek bij Marijn

Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Samen met jou versnellen wij de energietransitie

Fleur staat voor je klaar!

Zullen we eens vrijblijvend een kop koffie of thee drinken? Ik vertel je graag meer. Stuur mij een berichtje en we plannen direct een afspraak in. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook!

Krijg je hier energie van?

Uitvoerder E Infratechniek

Rotterdam €4000 - 5000 Vast 32-40 uur

Jij bent een ervaren Uitvoerder en je kent de weg in de wereld van de elektrotechniek. Wat je mist is de kans om je in jouw tempo verder te ontwikkelen. Jij wil dolgraag verder groeien en bredere ervaring opdoen. Hoe gaaf is het om zowel de energietransitie als jouw eigen carrière te versnellen?

Groningen €4000 - 6000 Vast 32-40 uur

Als projectleider ben jij de aanvoerder van het projectteam. Nu wil jij je verder verdiepen in projecten in de energietransitie. Je wil je opgedane kennis en ervaring nu toepassen in de energietechniek. Met sterke communicatie en leiderschap stuur je teams naar succes.

Den Haag €4000 - 6000 Vast 32-40 uur

Wij versnellen de energietransitie. Zo werken we samen aan een betere toekomst, voor de mensen om ons heen, voor onszelf en voor ons klimaat.

BTW: NL 857230815B01

Copyright 2024 - Technical Valley

Eerste Monteur E UtiliteitFunctie:1e monteur utiliteit
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Finance Valley via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Eerste Monteur E Utiliteit Finance Valley 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures