Vacature Elektronica specialist

Elektronica specialist in Lisse

Werken als aanpakker in hightech?
Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Dit ga je doen als Elektronica specialist bij Cremer in Lisse

Als Elektronica specialist ben je tijdens het gehele opbouwproces van onze machines het aanspreekpunt voor de elektronica. Dat betekent dat je regelmatig op de productievloer aanwezig bent om zelf eventuele elektronische problemen en storingen te analyseren en op te lossen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het testen van onze eigen ontworpen besturingssystemen op juiste werking.

Als Elektronica specialist bij Cremer krijg je een enorme diversiteit aan werkzaamheden en alle vrijheid om deze zelf zo goed mogelijk tot uitvoering te brengen. Wij zoeken om die reden iemand die zich verantwoordelijk voelt voor het proces en zélf de vloer op gaat om te zorgen dat alles naar behoren werkt.

De software in onze machines vergroeit steeds meer met de elektronica, daarom zoeken we iemand met een goede kennis van het toepassen van software op elektronica vraagstukken. Omdat we werken met de nieuwste systemen en elektronica componenten, zien we graag een Elektronica specialist die goed op de hoogte is en wil blijven van die nieuwste systemen.

Jouw team
Je maakt deel uit van de afdeling Elektronica, bestaande uit een hardwerkend en gezellig team van 16 monteurs, 3 elektronica specialisten en de productieleider Elektronica. Dankzij de introductie van nieuwe producten en machines staan we hier steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Omdat onze organisatie groeit én de ontwikkeling van besturingssystemen niet stilstaat, breiden we de afdeling verder uit. Zo kunnen we aan de groeiende vraag naar onze machines blijven voldoen.

Wat vragen wij?
Jij ziet het als een uitdaging om 100% maatwerk te leveren. Je hebt aandacht voor details en kwaliteit, kunt goed communiceren en draagt graag bij aan een prettige werksfeer. Omdat al onze producten maatwerk zijn, is het belangrijk dat je oplossingsgericht kunt werken en goed kunt meebewegen bij veranderingen. Verder heb je:

 • minimaal een MBO elektronica opleiding of een gelijkwaardige opleiding afgerond
 • kennis van elektronica componenten, communicatie systemen en kennis van het toepassen van software in de techniek
 • een flexibele werkinstelling en ben je bereid (wanneer nodig) extra ondersteuning te bieden op de elektro afdeling

Dit krijg je van ons.
Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie én met plezier kunt doen. Daarom kun je naast een mooi salaris rekenen op een mooie mix van voordelen:

 • Werken met hightech machines in de wereldtop
 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen
 • Een prettige werk-privébalans: we denken graag flexibel mee over de invulling van jouw werkweek
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Tal van doorgroeimogelijkheden
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie

Alle ruimte voor jouw technische skills
Jij hebt een hart voor techniek. Dan is er niets mooiers dan werken in de wereldtop van de hightech machinebouw, toch? Bij Cremer Speciaalmachines werk je niet aan de minste machines. Je zet jouw technische skills in voor geavanceerde teloplossingen voor onze klanten over de hele wereld: grote namen in de food-, farmaceutische en agri-industrie.

Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

 • Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.
 • Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.
 • Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.

Tijd om het zelf te ervaren?

Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!Functie:Elektronica specialist
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cremer B.V. via hrm@cremer.com of 0252-419038. Of bezoek hun website https://werkenbijcremer.com/.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Elektronica specialist Cremer B.V. 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures