Vacature Enthousiast Talent

Enthousiast Talent in Hillegom

Kom werken bij Green Garden Flowerbulbs

Green Garden Flowerbulbs is een internationaal bloembollenbedrijf en met klanten door heel Europa en daarbuiten. We zijn een toonaangevende groothandel in bloembollen en vaste planten en leveren aan alle soorten klanten; B2B en B2C, van echte professionals tot beginnende tuinliefhebbers. Ons kantoor en warehouse is gevestigd in het hart van de bollenstreek, Hillegom, nabij uitvalswegen N207 en N208.

Elke dag werken we met gedreven collega's om de dagelijkse gang van zaken binnen Green Garden Flowerbulbs tot een succes te maken. Bij ons is geen dag hetzelfde. Werken bij ons betekent werken in een ambitieus en hecht team, waarbij onze nieuwe collega verantwoordelijkheid en uitdaging krijgt. Binnen ons eigen team vinden wij het belangrijk dat iedereen met passie en plezier aan het werk is. We hebben een gezonde groeiambitie en daar kan jij een grote invloed in hebben. Kansen mag je pakken!

Wegens groei zoeken wij regelmatig enthousiast talent om ons team te versterken. Heb jij interesse om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan hieronder of er momenteel een interessante functie voor jou open staat.

Allround Klusser / Timmerman

32-40 uur per week

Staat er op dit moment geen vacature bij die goed aansluit bij jouw ervaring en interesses, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij Green Garden Flowerbulbs? Mail ons dan geheel vrijblijvend jouw CV en motivatie. We werken graag met enthousiaste en gemotiveerde mensen!

Geef in je motivatiebrief duidelijk aan waarom je graag bij onze organisatie wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor Green Garden Flowerbulbs. Wij bekijken op basis van je mail wat de mogelijkheden zijn. We vinden het fijn dat je interesse hebt en misschien ben jij dan binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons opFunctie:talent
Startdatum:31-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Green Garden Flowerbulbs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Enthousiast Talent Green Garden Flowerbulbs 31-03-2024

Bekijk ook andere vacatures