Vacature Enthousiaste Scholieren/Studenten/Werkzoekende

Enthousiaste Scholieren/Studenten/Werkzoekende in Nieuw-Vennep

Horecamederwerker Kinderpretpark (obv 0-uren contract). Voor ons KinderPretpark zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste scholieren/studenten/werkzoekende.

Het KinderPretpark is een goedlopend terugkerend evenement. Zonamelijk elke schoolvakantie. Met meer dan 30 grote opblaas-attracties waarop kinderen kunnen rennen, klimmen, en klauteren! Maar ze kunnen ook kunnen voetballen, trampoline springen of gewoon op een vette hindernisbaan spelen; het is er allemaal! Superleuk dagje uit voor kinderen. Adviesleeftijd van 2 t/m 11 jaar.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken medewerkers van minimaal 15 jaar of ouder die het leuk vinden om in onze food corner (snackbar) te werken tijdens verschillende soorten evenementen. Wat vragen wij van je?
- Winkel- en/of verkoopervaring;
- Vriendelijke omgang met klanten;
- Je bent representatief en hebt inzicht;
- Je bent een teamplayer;
- Ervaring in de snackbar is een pré;
- Ervaring met een digitale kassa is een pré.

Je werkt in een team van 3 tot 9 mensen, dit ligt eraan hoe druk het is. Werken in de Foodcorner kent spitstijden tussen 12.00 en 14.00. In dit tijdsbestek werk je meestal op volle toeren. We hebben een leuke en gemoedelijke werksfeer en veel leuke collega's!

REAGEREN?

Zie jij jezelf al bij ons werken en ben je geïnteresseerd in deze functie?

Functie:student/scholier
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Zanten Hal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Enthousiaste Scholieren/Studenten/Werkzoekende Van Zanten Hal 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures