Vacature Facilitair medewerker

Facilitair medewerker in Hillegom

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie op het gebied van facilitaire dienstverlening? Dan is dit de functie voor jou!

Als facilitair medewerker ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het kantoorgebouw, denk hierbij aan het bijvullen van het koffie/thee apparaat, het beheren van de voorraad van kantoorartikelen en de aanschaf van bedrijfskleding. Ook onderzoek je de markt bij de inkoop van bedrijfsauto's, je beheert het wagenpark en coördineert het onderhoud en keuringen van de bedrijfsauto's. Daarnaast zal jij ook wat administratieve werkzaamheden verrichten met betrekking tot de post en e-mail. 

Het bedrijf zoekt iemand die voor minimaal 6 maanden beschikbaar is, er is kans op verlenging. De werkdagen zijn flexibel in te delen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 4 dagen van 6 uur te werken. 

Jouw nieuwe werkgever zijn van wonen in de Bollenstreek. Zij zijn er voor mensen die op zoek zijn naar een huis dat bij hen past. En dat ze kunnen betalen. Een huis waarvan zij een thuis maken, een ankerplaats in hun leven. Met meer dan 11.000 wooneenheden maken ze het verschil voor de inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. 

Eisen

  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je kan snel schakelen en goed verschillende systemen overweg
  • Je bent communicatief vaardig, je kan goed samen werken en je bent proactief 
  • Je hebt ervaring in een functie als facilitair medewerker 

Wat wij bieden

  • Een parttime functie voor minimaal 6 maanden
  • Je kan per direct aan de slag
  • Werkdagen zijn in overleg 
  • Veel vrijheid in de functie


Functie:Facilitair medewerker
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2600 – 3800
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Hillegom via hillegom@luba.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Facilitair medewerker Luba Uitzendbureau Hillegom 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures