Vacature Flexmedewerker Kinderopvang

Flexmedewerker Kinderopvang in Hillegom

Flexmedewerker kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Hillegom - Mariastraat

30 uur

2.539 - 3.489

Ben jij klaar om je innerlijke kameleon te omarmen en in de behoeften van onze BSO kinderen mee te bewegen? Als flexibele pedagogisch medewerker ben jij de acteur die allerlei rollen kan aannemen. Of je nu verandert in een dansdocent, een toeverlaat voor de kinderen, een enthousiaste gids voor geweldige experimenten, of het eerste aanspreekpunt voor ouders; bij ons sta je altijd in de spotlights!
Op onze BSO aan de Mariastraat in Hillegom zoeken we een flexibele pedagogisch medewerker voor 30 uur per week, verspreidt over 0 tot 4 werkdagen. Hier is alle ruimte om kinderen te inspireren en hun wellicht nog onontdekte talenten te ontwikkelen. Doe jij mee om samen met ons de kinderen tot echte supersterren te maken?

Jouw werkplek

Op onze BSO in Hillegom zijn we op zoek naar een flexibele pedagogisch medewerker. Centraal gelegen in Hillegom, achter De Johannesschool vind je jouw nieuwe werkplek. Een fijne plek waar kinderen van 0 tot 12 jaar spelen, ontspannen en vooral toffe dingen doen. Uniek aan onze BSO zijn de vier verschillende leeftijdsgroepen. Elke groep heeft zijn eigen huiselijke groepsruimte die volledig is ingericht op de leeftijd van de kinderen. Buiten de eigen groepsruimte is nog meer te beleven. In het handvaardigheidslokaal kunnen de kinderen naar hartenlust timmeren, knutselen en ontdekken wat je allemaal met hout, karton en wol kunt doen. De oudste kinderen mogen ook spelen in de aula en het timmerhok. We stimuleren kinderen op zelfstandig keuzes te maken, zoals zelf bepalen aan welke activiteiten ze deelnemen.
Natuurlijk spelen we ook graag en veel buiten. Er zijn twee buitenspeelruimten waar de jongere en oudere kinderen apart van elkaar kunnen spelen, rennen en ravotten. Op onze buitenschoolse opvang besteden we veel aandacht aan natuurbeleving en leren we de kinderen veel over de natuur.
Heb jij zin om mee op ontdekkingstocht te gaan? We bespreken de mogelijkheden graag met je.
BLOS kinderopvang is één van de kinderopvanglabels van Babilou Family Nederland, een hoogwaardige kinderopvangorganisatie met locaties in 12 landen. Bekend van de labels BLOS kinderopvang, BijdeHandjes, Zein en Zonnekinderen, stimuleren wij kinderen van 0 tot 13 jaar in hun ontwikkeling op onze opvanglocaties.

Wij bieden jou

 • Een bruto uurloon tussen €16,15 en €22.19,per uur;
 • Een jaarcontract waarbij wij samen jouw uren bepalen;
 • Een organisatie waar aandacht en ontwikkeling centraal staan;
 • Elke dag een avontuur en een ontdekkingstocht met de nieuwe generatie;
 • De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS en aan de slag te gaan met jouw talent;
 • Reiskostenvergoeding zowel voor het openbaar vervoer als het reizen met de auto;
 • Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent;
 • Een fietsplan;
 • 12,5% korting en voorrang op onze kinderopvang.

Dit ben jij

 • In het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken;
 • Iemand die van niets iets weet te maken met stiften, scharen, klei of hout; De collega die het verschil wil maken voor onze kinderen door hun creativiteit te prikkelen;
 • Proactief, een vleugje artistiek en fantasierijk;
 • Goed in staat om de veilige en uitdagende omgeving te creëren, zodat onze kinderen zich goed kunnen blijven ontwikkelen; Tijdens de schoolvakanties hele dagen beschikbaar. Dan is de BSO de hele dag geopend.

Vragen over werken bij BLOS?

Word jij ook zo blij van een werkomgeving waar je aan de slag kan met jouw talent? Wij wel en dat stimuleren we graag. Zin om te starten? Bellen of appen mag naar onze recruiters : of Robin: . Liever mailen? Dat mag naarFunctie:flexmedewerker kinderopvang
Startdatum:15-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang De Vrije Vogels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Flexmedewerker Kinderopvang Kinderopvang De Vrije Vogels 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures