Vacature Front Office Sales Assistant

Front Office Sales Assistant in Noordwijkerhout

Selecteer een pagina

Front Office Sales Assistant (38 uur)

Ben jij op zoek naar een functie waarin je het visitekaartje bent van de organisatie? Zoek dan niet verder! Javo is op zoek naar een veelzijdige en enthousiaste Front Office Sales Assistant, die klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jij bemant de receptie en ontvangt gasten met een glimlach. Als de telefoon gaat, sta jij de klanten professioneel te woord en zorg je dat deze naar de juiste afdeling wordt doorverwezen. 's Morgens maak je een offerte voor onze vestiging in Amerika en 's middags voer jij de order in voor een klant in Duitsland. Geen dag is hetzelfde en elke aanvraag is anders. Dat maakt jouw werk afwisselend en dynamisch.

 • Je bemant de receptie van 08:00 - 17:00 (1 middag vrij per week);
 • Je hebt dagelijks contact met onze klanten;
 • Je verzorgt de reserveringen van de vergaderruimtes;
 • Je maakt offertes en stuurt deze naar de klant;
 • Je zorgt voor de verwerking van orders;
 • Je maakt verkoopfacturen;
 • Je verwerkt de administratie van het verbeterproces voor onze offertes.

Wie ben jij?

Jij bent het vrolijke en representatieve eerste aanspreekpunt voor onze organisatie, zowel aan de telefoon als voor de bezoekers die bij ons binnenlopen. Klanten professioneel te woord te staan geeft jou energie. Je werkt graag met mensen en je wil deel uitmaken van een dynamische team. Outlook en Word zijn voor jou bekend terrein en als je ook al kennis hebt van Exact dan heb je een streepje voor.

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Een specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk;
 • Je bent opmerkzaam en hebt oog voor wat de klant nodig heeft;
 • Je bent flexibel ingesteld en schuwt geen ad-hoc werkzaamheden;
 • Je houdt ervan een jong en dynamisch salesteam te ondersteunen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Ook nog Duits? Helemaal mooi!

Waarom werken bij Javo?

In de snel ontwikkelende tuinbouwsector loopt Javo voorop. We zijn op zoek naar collega's met een positieve en flexibele instelling. Wij geloven dat onze processen constant verbeterd kunnen worden en dat iedereen binnen de organisatie hieraan kan bijdragen. Jouw ideeën zijn welkom! Als jij proactief bent en over de juiste capaciteiten beschikt, bieden wij diverse groeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Bij Javo krijg je:

 • Alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen voor jouw ontwikkeling binnen Javo;
 • De mogelijkheid om stagiaires te begeleiden in hun leerproces vanuit een erkende leer-werkomgeving voor brede MBO-opleidingen;
 • Afwisselende werkzaamheden in een enthousiast team van Finance en Sales collega's;
 • Een inspirerende en gezellige werkomgeving waar, naast het werk, plezier ook een belangrijk onderdeel is;
 • Een belangrijke rol in een van onze verbeterteams.

Onze cultuur

Bij Javo hechten we veel waarde aan wederzijds respect, creativiteit, toegevoegde waarde en plezier. Het enthousiasme en de betrokkenheid van ons team bepalen het succes van ons bedrijf. Onze slogan "for generations of growth" symboliseert ons streven naar toewijding en vernieuwing. Samen gaan we ervoor! Het is een cultuur van aanpakken, waarin we elkaar helpen en naar elkaar omkijken. Er is waardering voor wat je doet en we zijn open en eerlijk naar elkaar. Daar zijn we trots op.

Interesse?

Ben je enthousiast? Kom dan vrijblijvend langs om kennis te maken. We laten je graag zien wie wij zijn en hoe wij werken. Neem contact op met Jolanda Hoogervorst via of mail naar .Functie:front office sales assistant
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nobels Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Front Office Sales Assistant Nobels Group 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures