Vacature Fysiotherapie

Fysiotherapie in Noordwijkerhout

Kornoeljelaan 6

Noordwijkerhout

Transformeer je carrière bij onze bloeiende, multidisciplinaire fysiopraktijk!

Ben je klaar om je passie voor fysiotherapie te combineren met echte specialisatie? Sluit je aan bij ons team van zes toegewijde fysiotherapeuten, elk expert in hun unieke specialisatiegebied, en breng je carrière naar het volgende niveau in een omgeving die barst van energie en innovatie.

Jouw nieuwe werkplek?

Stap binnen in onze state-of-the-art hoofdlocatie, een plaats waar moderne technologie en comfort samenkomen. Onze faciliteiten zijn ongeëvenaard, met een ruime sportzaal en gespecialiseerde apparatuur zoals de Huber, Alter G, een geavanceerd echografieapparaat, gefocusde shockwave, LymfTouch en de nieuwste Milon Q sporttoestellen.

Flexibiliteit en groei

We begrijpen het belang van balans. Daarom bieden we flexibele werktijden en -uren die passen bij jouw levensstijl. Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal - zowel professioneel als persoonlijk. Profiteer van onze verbindingen met vooraanstaande netwerken zoals Keurmerk, Zorgnet, en Parkinsonnet en speel een sleutelrol in multidisciplinaire projecten binnen de regio.

Wie zoeken wij?

Een dynamische algemeen fysiotherapeut met een vonk van energie en de drive om te leren en te groeien. Ervaring met Intramed is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Wat we wel vragen, is jouw toewijding om jezelf te ontwikkelen en samen met ons te bloeien.

Geïnteresseerd?
Mocht je interesse hebben of nog vragen hebben? Neem dan contact op met :

Contact Formulier

  • Dhr. Mevr.

  • Volledige naam
  • Telefoon
  • E-mailadres
  • Postcode
  • Huisnummer
  • Geboortedatum
  • Klacht


Functie:fysiotherapie
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Meiland Fysiotherapie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Fysiotherapie Meiland Fysiotherapie 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures