Vacature Huishoudelijk Medewerker

Huishoudelijk Medewerker in Hillegom

Huishoudelijk medewerker - 24 uur - Sonnevanck

VMBO

24

Hillegom

Solliciteren Printen

Huishoudelijk Medewerker - Hillegom

Wat doe je als Huishoudelijk Medewerker?

Jij en je collega's zorgen ervoor dat het de bewoners aan niets ontbreekt op facilitair gebied. Onze bewoners en medewerkers verblijven en werken graag in schone, opgeruimde ruimtes. Je zorgt dat de algemene ruimtes, toiletten en kantoren opgeruimd en schoon zijn zodat onze bewoners er makkelijk, veilig en met plezier kunnen vertoeven. Je werkt volgens het onderhoudsschema.

Heb jij het profiel en de opleiding die we zoeken?

  • Je hebt affiniteit met de bewoners van Sonnevanck. Het is een pre als je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden en/of als huishoudelijk medewerker bij cliënten in de thuiszorg.
  • Je houdt van aanpakken, bent oplossingsgericht en je bezit goede sociale en communicatieve eigenschappen;
  • Je kan zelfstandig werken en heb je een flexibele instelling;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar, op maandag, woensdag en vrijdag;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor extra uren tijdens ziekte en vakanties van collega's;
  • Werktijden zijn vanaf 6.00 uur - 14.30 uur;
  • Je bent per 6 mei beschikbaar.

Waar kom je te werken?
In december 2021 is de bouw gestart van Sonnevanck, een specialistisch geriatrisch behandelcentrum van Zorgbalans in Hillegom. Het biedt specialistische behandeling in een veilige omgeving aan mensen in crisis met cognitieve stoornissen en probleemgedrag, met als doel hen dusdanig te stabiliseren dat ze hun bestaan op een andere passende woonplek voort kunnen zetten. Het behandelcentrum heeft een regionale functie voor de inwoners van Zuid-Kennemerland, Zuid-Holland Noord en Amstel- en Meerlanden die tijdelijke of permanente zorg nodig hebben. Het onderscheid zich van de andere locaties van Zorgbalans en van andere zorglocaties in de regio door de intensieve behandeling en het tijdelijke verblijf van de cliënten.
Sonnevanck is een beoogd expertisecentrum, het centrum wordt opgezet in nauwe samenwerking met het landelijke netwerk Dementie en Zeer Ernstig Probleemgedrag(DZEP). Als deelnemers aan het landelijk netwerk DZEP wordt expertise gedeeld, participeren we bij (wetenschappelijk) onderzoek en werken we volgens het landelijk ontwikkelde zorgprogramma.

In 2024 opent de nieuwbouw van Sonnevanck haar deuren. Momenteel verblijven we nog in de tijdelijke locatie, welke gelegen is naast de nieuwbouw.

Wat is ons aanbod?
Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijk contract. Als huishoudelijk medewerker verdien je maximaal € 2.616,15 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 15 CAO VVT). Verder krijg je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Je bent voor je pensioen verzekerd bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van Zorgbalans Uit&Thuis, een medewerkerspas voor korting op verzekeringen, evenementen, producten, een leuk dagje weg en nog veel meer. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Interesse in deze baan bij Zorgbalans?

Bel voor meer informatie over de vacature met Kim Boot, facilitair coördinator, op telefoonnummer 7.Functie:huishoudelijk medewerker
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2616 – 2616
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgbalans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Huishoudelijk Medewerker Zorgbalans 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures