Vacature Inkoper

Inkoper in Aalsmeer

Inkoper met een scherp oog voor kwaliteit, dat ben jij! Met deze vaardigheid zorg jij voor topkwaliteit groente en fruit voor de high-end markt. Ben jij klaar om het inkoopproces naar nieuwe hoogten te tillen?

Wat krijg jij?

Je komt te werken in een fijne en gezellige werkomgeving, waar ambitieuze collega's niet alleen hard werken, maar ook geregeld tijd vrijmaken voor borrels en personeelsuitjes. Denk hierbij aan een mooi zomerevent en een kerstfeest. Bovendien weerspiegelt de slogan 'work hard, play hard' perfect de cultuur binnen organisatie, wat resulteert in optimale ondersteuning voor jouw ambities en persoonlijke groei! Daarnaast mag je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3200.- en €5500,- op basis van een 38-urige werkweek. 
 • Een reiskostenvergoeding en gemakkelijk parkeren voor de deur. 
 • Je kunt hier hybride werken en de werktijden zelf bepalen in overleg met het team. 
 • 26 vakantiedagen.
 • Laptop en telefoon van de zaak!
 • Er is een pensioenregeling (CAO AGF). 
 • Het bedrijf zet in op ontwikkeling, zo is er budget voor trainingen en cursussen, denk hierbij aan het leren van een taal voor jouw functie of het behalen van een papiertje voor douane documenten. 

Functieomschrijving

In deze rol ga jij bij het ambitieuze bedrijf Freshclusive zaken doen over alle continenten met supermarkten of luxe hotels als het gaat om AGF-producten. Van Canada tot aan het Midden-Oosten, van Hongkong tot aan de Seychellen! Het bedrijf is 2e in Nederland aan luchtvracht kilo's en is een bekende naam in de sector! Als het exporteren van de meest verse groenten en fruit bij een betrouwbare en innovatieve werkgever je als muziek in de oren klinkt, dan is dit jouw kans!

Als inkoper ben jij uiteraard iemand die passie en interesse heeft in de wereld van AGF. Als inkoper heb je contact met telers in binnen en buitenland. Jouw werkplek is een gloednieuw pand met alle innovatieve snufjes. Het kantoor heeft een loods eraan vast zodat je direct contact hebt met alle onderdelen van het bedrijf. Jij werkt in een open kantoortuin en valt onder het commerciële team bestaande uit 10 professionals. Samen met vier collega's ben jij verantwoordelijk voor het inkoopproces en de desbetreffende administratie hiervan. 

Wat ga je doen als inkoper:

 • Actief contact onderhouden met (internationale) leveranciers. Jij fungeert als aanspreekpunt en onderhandelt over de inkoop van producten.
 • Selecteren, benaderen en bezoeken van (potentiële) leveranciers in binnen- en buitenland.
 • Opstellen van concept-inkoopplannen (incl. doelstellingen, strategie en condities) voor toegewezen productgroep(en).
 • Het van a tot z beheren van het gehele inkoopproces en de administratie die hierbij hoort.
 • Jaarlijkse KPI's opstellen. 

Meer informatie over Freshclusive:

Dit bedrijf verbindt de teler en de klant over de hele wereld door middel van de import en export van groente en fruit. Alles is gecustomized voor de high-end markt, daarom ligt de focus ook op kwaliteit, smaak en service. In deze snelgroeiende organisatie werken zo'n 35 mensen.

Wat breng jij mee?

Als inkoper werk je resultaatgericht en zoek je proactief naar verbeteringen. Jij ziet er een uitdaging in om het administratieve proces soepel te laten verlopen en klanten en leveranciers boven verwachting blij te maken. Verder:

 • Beschikt je over hbo-werk- en -denkniveau..
 • Heb je een commerciële opleiding afgerond of een commerciële drive.
 • Ervaring opgedaan als inkoper.
 • Je bent communicatief sterk en zowel mondeling als schriftelijk beheers je de Nederlandse en Engelse taal op professioneel werkniveau.

Kan jij niet wachten om jezelf verder te ontwikkelen in deze uitdagende functie? Solliciteer dan nu!Functie:inkoper van ongebrande koffie
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 5500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via amsterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Inkoper JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures