Vacature jeugdbeschermer ZZP

jeugdbeschermer ZZP in Hillegom

Over de functie

Op zoek naar een bevlogen jeugdbeschermer ZZP voor regio Den Haag!

Ben jij gepassioneerd om gezinnen te ondersteunen bij het creëren van een veilige en stabiele omgeving voor kinderen in complexe situaties? Als jeugdbeschermer in Den Haag ben jij de drijvende kracht achter het coördineren en bieden van de benodigde hulpverlening aan deze gezinnen. Je inzet richt zich volledig op het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van het kind.

Je staat er niet alleen voor; binnen onze organisatie werk je samen in een team van ongeveer 10 medewerkers, waaronder gedragswetenschappers, supervisors en teammanagers, naast zo'n 7 andere jeugdbeschermers. Wekelijks houden we casuïstiekoverleggen waarin lastige situaties worden besproken en waar je advies kunt krijgen van collega's en gedragswetenschappers. Je kunt rekenen op een ondersteunend team dat samenwerkt aan een betere toekomst voor gezinnen.

Als jouw passie ligt bij het waarborgen van de veiligheid en toekomst van kinderen in complexe situaties, dan horen we graag van je. Solliciteer direct en help gezinnen hun weg naar een betere toekomst te vinden

Wat kan je van ons verwachten bij Maandag®:

 • Een uitdagende en diverse opdracht.
 • Een passend uurtarief als ZZP'er, gebaseerd op je ervaring en kwalificaties.
 • Door middel van Reversed Billing nemen wij de facturatie voor je uit handen, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent: je werk!
 • Ook na deze opdracht gaan we graag voor je op zoek naar nieuwe, passende opdrachten, zodat je altijd verzekerd bent van voldoende werk.
 • En vergeet niet, eens in de zoveel tijd organiseren we leuke groepsactiviteiten. Zie ik je daar?

Functie eisen

Voor succes in de rol van jeugdbeschermer, wordt het volgende van je verwacht:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Social Work of een vergelijkbare opleiding.
 • Registratie bij SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).
 • Kennis van de jeugdwet en minimaal twee jaar ervaring in jeugdhulpverlening, bij voorkeur in een gedwongen kader.
 • Het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, waarbij samenwerking essentieel is.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Creativiteit en initiatief tonen bij het vinden van oplossingen voor complexe situaties.
 • Een sterke affiniteit met de doelgroep en begrip van de problematiek waarmee zij te maken hebben.

Over het bedrijf

Een organisatie gericht op het veiligstellen van de toekomst van kinderen in een dynamische en veeleisende omgeving, gevestigd in de regio rond Den Haag. Hun passie ligt in het ondersteunen en begeleiden van gezinnen, vooral in uitdagende situaties, om zo een positieve impact te hebben op het leven van kinderen. Hun doel is het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin de jeugd gedijt en tot bloei komt.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de jeugdbeschermer ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Maatschappelijk werkers en counselors
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:0 – 0
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via michael.born@maandag.nl of 31657296161. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. jeugdbeschermer ZZP Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures