Vacature Jeugdraadslid

Jeugdraadslid in Lisse

Tijdens het seizoen bezoekt het jeugdprinsenpaar samen met de jeugdraad en de dansmariekes ook een aantal andere carnavalsverenigingen in het land en gaan ze mee om de dansmariekes aan te moedigen tijdens dansfestivals. Als jeugdraadslid ben je mede gastheer van het Kidzfestijn. Je gaat mee in de polonaise en je bent het grootste feestbeest in de zaal.

Samen m et het jeugdprinsenpaar en de dansmariekes sta je op een kar tijdens de carnavals optochten. Als er de mogelijkheid is mag je zelfs mee helpen tijdens het maken van de kar, als je 16 jr of ouder bent. Door de jeugdcommissie en vereniging worden er diverse andere activiteiten georganiseerd buiten de carnaval, zoals o.a. een jeugddisco, vossenjacht of de jaarlijkse jeugddag.

Het lidmaatschap voor de jeugdraad is € 20 per jaar en dan kan je gratis naar alle activiteiten, m.u.v. de boerenbruilof t en het jaarlijkse jeugduitje.
De kleding voor de jeugdraad bestaat uit een zwart pak en wit overhemd deze moet je zelf aanschaffen. De strik en steek krijg je in bruikleen.


Heb je interesse, wil je een keer komen kijken tijdens een carnavalsmiddag/avond of wil je lid worden van de jeugdraad bij CV de Gaapstokken stuur dan een berichtje naar het jeugdsecretariaat via en wie weet feest je straks gezellig met ons mee.Functie:jeugdraadslid
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Carnavalsvereniging De Gaapstokken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Jeugdraadslid Carnavalsvereniging De Gaapstokken 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures