Vacature Junior Luchtvracht Expediteur (36-uur)

Junior Luchtvracht Expediteur (36-uur) in Rozenburg Nh

Als Junior Luchtvracht Expediteur ben je verantwoordelijk voor onder andere het organiseren van verzendingen wereldwijd, zowel import als export, en het zorgen voor een efficiënt en snel verloop van het vervoer van goederen.

Omschrijving

  • Je bent hierbij verantwoordelijk voor het gehele proces, van begin tot eind.
  • Je onderhoudt daarnaast regelmatig contact met klanten, leveranciers, douane, airlines en vervoerders, agenten en andere service providers om ervoor te zorgen dat alle partijen op de hoogte zijn van de details en tijdslijnen van de verzending.
  • Ook koop je tarieven in, maak je offertes en volg je deze op.
  • Als luchtvrachtexpediteur zorg je voor de gehele operationele en administratieve afhandeling van luchtvrachtzendingen, en het correct afrekenen van de dienstverlening.
  • Tijdens het gehele proces houd je de voortgang van de zendingen nauwlettend in de gaten en zorg je voor een up-to-date transport dossier.
  • Hierbij dien je eventuele veranderingen of vertragingen in het proces tijdig en professioneel te communiceren naar de betrokken partijen.
  • In het algemeen vereist de rol van een luchtvrachtexpediteur sterke organisatorische vaardigheden, oog voor detail en het vermogen om effectief te communiceren met verschillende belanghebbenden.


Functie:Junior Luchtvracht Expediteur, Junior Expediteur Import & Export
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2800
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Page Personnel via onbekend of 31205788082. Of bezoek hun website http://www.pagepersonnel.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Junior Luchtvracht Expediteur (36-uur) Page Personnel 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures