Vacature Junior monteur zonnepanelen

Junior monteur zonnepanelen in Hillegom

Bedrijfsomschrijving

Bij ons stap je in een wereld van groene energie. Als voortrekker in de zonnepanelenbranche realiseren we diverse duurzame projecten. Ons hechte team gaat niet alleen professioneel, maar ook informeel met elkaar om.

Functieomschrijving

Stel je voor: werken met innovatieve zonne-energie en een team dat jouw passie deelt. Onze opdrachtgever zoekt een enthousiaste starter met een technische achtergrond. Als vooraanstaande speler in de zonnepanelenwereld, biedt dit bedrijf een kans om je skills te ontplooien.

Hoogtes schrikken jou niet af; je zult regelmatig op daken aan het werk zijn. Als rechterhand van de 1e monteur zonnepanelen werk je zij aan zij om panelen op de juiste manier te installeren. Hierbij leer je de kneepjes van het vak, zodat jij kunt doorgroeien naar een volwaardige 1e monteur.

Niet alleen je technische kennis, maar ook je communicatieve vaardigheden krijgen bij ons volop aandacht. Je zult vaak in contact komen met de klanten waarvoor je de zonnepanelen plaatst.

Een typische werkdag? Je start op kantoor met een kop koffie en stapt daarna in onze volledig uitgeruste bus met de beste gereedschappen. Samen met je team ga je aan de slag: zonnepanelen plaatsen is je missie. Zodra de klus geklaard is, keer je terug naar kantoor of ga je door naar de volgende klant. Eentonigheid is verleden tijd; elke dag is een nieuw avontuur op verschillende locaties!

Functie-eisen
  • Rijbewijs B (of bereid dit te halen)
  • Een honger naar leren
  • Geen hoogtevrees
  • Technische knobbel
Arbeidsvoorwaarden
  • Aantrekkelijk salaris: tussen € 2450,- en € 2800,- bruto per maand
  • Informele werksfeer waarin jij je thuis voelt
  • Zekerheid van een vaste baan
  • Kans op diverse interne opleidingen om jezelf te ontwikkelen


Functie:hulpmonteur elektrotechniek
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2450 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via jacobkuijt@mail.werktalent.nl of 31633044707. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Junior monteur zonnepanelen WerkTalent 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures