Vacature Leerling Autospuiter

Leerling Autospuiter in Lisse

Wij zijn op zoek naar een leerling autospuiter

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling autospuiter. Kom jij ons team versterken? Je gaat samen met Patrick aan de slag, een ervaren autospuiter. Hij leert je de fijne kneepjes van het vak. Je werkt 4 dagen per week en je gaat 1 dag per week naar school.

Post Views: 1.989

Snel naar:


Super goede service. Erg tevreden over het eindresultaat en fijn vervangend vervoer.

Farah Ettayeby

2023-11-09

Onze eerste ervaring met autoschade ; Hoewel ik niet hoop er vaak te komen kan ik ze wel van harte aanbevelen. Ze zijn zeer profesioneel, leggen duidelijk uit hoe het werkt en wat je kan verwachten en stond de leenauto voor ons klaar. Bij het ophalen van de auto stond de auto binnen, netjes gerepareerd niets van de schade meer terug te zien, was de auto gepoetst, gestofzogen en gewassen. Er waren dus geen verrassingen achteraf.......nou ja... een kleine op de bijrijdersstoel. . Dikke pluim voor deze vakmensen!

Bianca Kriek

2023-11-08

De zaak ziet er heel netjes uit, de medewerkers zijn vriendelijk. Ze hebben de reparatie heel professioneel uitgevoerd. We kregen een leenauto, terwijl ze bezig waren met onze auto. Ze hebben bovendien onze auto netter teruggegeven, dan we hadden afgegeven. Prima zaak! Jammer dat ze alleen maar schade casussen behandelen via de verzekering, want we hadden onze auto ook voor een APK e.d. willen afgeven.

Edyl E

2023-11-03

Aan de passagierskant hadden mijn beide deuren flinke schade opgelopen na contact met een trekhaak. Ik was redelijk snel aan de beurt om de schade te laten maken, sneller dan bij andere bedrijven. Na het brengen van de auto zou het zou een aantal dagen duren voor dat het hersteld zou zijn en al snel kwam al het belletje dat de auto weer klaar stond. Helemaal TOP. Stond er weer helemaal bij als nieuw, en ook schoon, niets meer te zien van de flinke schade. Bedankt voor de service!! Een echte aanrader als je schade wilt laten herstellen.

Marcel van den Bos

2023-10-28

Complimenten voor de snelle service. Auto is weer helemaal als nieuw ze hebben zelfs de binnenkant compleet schoon gemaakt

Autoschade

Meer en Duin 17
2163 HB LisseFunctie:leerling autospuiter
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Autoschade J. de Groot via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Leerling Autospuiter Autoschade J. de Groot 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures