Vacature Leraar LC

Leraar LC in Lisse

Leraar LC

  • Lisse
  • SBO de Don Boscoschool
  • 0.6 FTE
  • Tijdelijk met uitzicht op vast

SBO de Don Boscoschool uit Lisse zoekt een Leraar LC per

Wat ga je doen

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het sbo? Wat ga je doen? Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs, dit doe je samen met een collega die aan het re-integreren is. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega's. Je werkt binnen de school samen met collega's aan het verder ontwikkelen van ons onderwijs, met als doel een omgeving te creëren waarbij onze leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wat breng je mee? Ben jij een enthousiaste leerkracht die het leuk vindt om met een groep leerlingen te werken die wat meer nodig hebben? Kun je goed kijken naar het individuele kind en kun je maatwerk bieden? Beschik je over pedagogisch tact? Wil je werken in een super leuk team waarbij er altijd ruimte is voor ontwikkeling? Durf je op zoek te gaan naar de talenten van je leerlingen, maar ook naar de talenten van jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem snel contact met ons op en dan laten we je onze school heel graag zien en kunnen we kijken of we een match hebben! Oh ja, als de match er is dan bieden we jou een MacBook en een Iphone aan die je zowel zakelijk als prive mag gebruiken. Bevoegdheid Als leraar LC heb jij minimaal een pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master. Waar kun je op rekenen?

  • Een tijdelijke aanstelling van 0,6 fte, in ieder geval tot en met 31 juli 2024.
  • Na dit tijdelijk dienstverband de mogelijkheid op een vast dienstverband, bij onze school of eventueel een andere school binnen de stichting.
  • Inschaling in schaal LC, conform cao po.
  • Aloysius wil graag een goede werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).[[1243]
Er binnen ieders mogelijkheden uit halen wat erin zit, in een positieve sfeer. Dat doen wij op de Don Boscoschool voor speciaal basisonderwijs (sbo).In een positieve en veilige sfeer en dankzij onze speciale pedagogische aanpak vergroten leerlingen hun zelfvertrouwen en ontwikkelen een reëel en positief zelfbeeld.Wij bieden individueel maatwerk.

Functie:leraar
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zwemvereniging de Dolfijn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Leraar LC Zwemvereniging de Dolfijn 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures