Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Hillegom

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf wat zich bezighoud met de productie van hoogwaardig kunstof voor flexibele verpakkingsoplossingen.

Het proces is mooi en technisch en werkt als volgt polyethyleenkorrels worden via een trechter in een cilinder gebracht en verhit. Binnen die cilinder wordt door een ronddraaiende schroef de gesmolten massa door een opening geperst, waarna de folie als ballon naar boven wordt geblazen. Na afkoeling knijpen walsen de folie plat tot een dubbele laag, waarna de folie wordt opgerold. De folie is nu klaar voor verdere verwerking. Deze functie is zeer interessant voor mensen met een technische achtergrond en productiemedewerkers die graag een stap willen maken in hun carriere.

Het bedrijf is gevestigd in de Duin en Bollenstreek en daarom goed bereikbaar uit o.a. Amsterdam, Leiden, Haarlem en Hoofddorp.

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker bij onze opdrachtgever heb je een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Je bent samen met je teamleden verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en het juist wegzetten van de geproduceerde spullen. Je werkt veel met een heftruck dus het is belangrijk dat je deze goed kunt bedienen. Het bedrijf werkt in een 5 ploegenrooster waar je 3 dagen werkt en dan 2 dagen vrij bent. 

In de dagdiensten werk je van 08:00 tot 16:00 uur. De avonddiensten zijn van 16:00 tot 24:00 uur en de nachtdiensten zijn van 24:00 uur tot 08:00 uur. Het bedrijf draait 24/7 door. 

Functie-eisen
 • MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in de logistiek
 • In staat om het nodige tilwerk uit te voeren
 • Beschikbaar in een 5-ploegendienst
Arbeidsvoorwaarden
 • Een startsalaris vanaf € 3100 bruto per maand incl. ploegentoeslag
 • Werken bij een innovatief bedrijf waar ontwikkeling voorop staat
 • Prettige werksfeer
 • Volop aandacht voor de arbeidsomstandigheden
 • Reiskostenvergoeding


Functie:logistiek medewerker orderpicker
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3150 – 3450
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via aihanzeevat@mail.werktalent.nl of 31713030150. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Logistiek medewerker WerkTalent 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures