Vacature Manager Transport en Douane

Manager Transport en Douane in Hillegom

Werken bij Unidex

Werk je graag in een dynamische omgeving en heb je affiniteit met exotische levensmiddelen? Ben je op je best in een innovatieve omgeving bij een snel groeiend bedrijf, waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan pas je wellicht goed binnen ons team! Omdat Unidex blijft groeien zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Stuur dan een open sollicitatie inclusief je motivatie en CV naar: of per post.

Orderpicker

Unidex B.V. is op zoek naar een orderpicker die zich primair bezig houdt met het verwerken en klaar zetten van bestellingen door pallets en artikelen te scannen en op de juiste plaats gereed zetten. Verder ben je bezig met het bijhouden, tellen en controleren van de voorraad in het magazijn, samen met het signaleren van onregelmatigheden, beschadigingen en/of gevaarlijke situaties in het magazijn. De functie is ontstaan door de enorme groei die Unidex B.V. de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Op de HPO-afdeling ben je bezig met het verwerken van HPO-orders waarbij er verpakkings- en/of ompakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit gaat volgens de opgegeven wijze en hoeveelheden. Verder ben je bezig met het signaleren van onregelmatigheden, beschadigingen en/of gevaarlijke situaties en geef je dit door aan de Teamleider. Ten slotte hoort het schoonmaken en opruimen van het magazijn en de werkomgeving volgens bestaande hygiëneregels bij de werkzaamheden.

Unidex B.V. is op zoek naar een Allround Magazijnmedewerker die zich bezig houdt met alle werkzaamheden in ons magazijn. De functie is ontstaan door de enorme groei die Unidex B.V. de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.
Werkzaamheden bestaan uit (o.a.) het laden en/of lossen van containers met inkomende danwel uitgaande goederen (inclusief controles), zodat inkomende en/of bestelde producten goed en snel verwerkt worden. Het op de juiste plaats neerzetten van pallets met producten, gereedmaken van bestellingen en het bijhouden, tellen en controleren van de voorraad in het magazijn valt ook onder de werkzaamheden.

Voor de afdeling Transport en Douane zijn we op zoek naar een dynamische en ervaren Manager Transport en Douane die vol enthousiasme ons team komt versterken. Als Manager Transport en Douane speel je een sleutelrol in het leiden van zowel onze transportoperaties als het stroomlijnen van onze douaneactiviteiten.
Je zult niet alleen verantwoordelijk zijn voor het soepel coördineren en uitvoeren van al onze transportactiviteiten bij Unidex, maar ook voor het optimaliseren en efficiënter maken van onze douaneprocessen. Dit betekent dat je een integrale rol zult spelen in het waarborgen van onze operationele uitmuntendheid en naleving van regelgeving.
We zijn op zoek naar iemand die niet bang is om initiatief te nemen, die al ervaring heeft en klaar is om met een proactieve houding bij te dragen aan ons groeiende succes. Als jij jezelf ziet als een gepassioneerde professional die gedreven is om onze transport- en douaneactiviteiten naar nieuwe hoogten te tillen, dan ben jij de persoon die we graag in ons team willen verwelkomen.

Binnen Unidex B.V. hebben we een boeiende kans voor een Transport Planner die een cruciale rol zal vervullen in het organiseren van logistieke processen en andere taken die bijdragen aan onze toonaangevende logistieke dienstverlening. Als een hecht familiebedrijf biedt Unidex een warme en aangename werkomgeving waarin je je snel thuis zult voelen. Deze positie komt voort uit de recente herstructurering van onze Transport en Douane afdeling, gedreven door het indrukwekkende groeitraject dat Unidex B.V. de afgelopen jaren heeft beleefd.
Deze rol rapporteert aan de Manager Transport en Douane en speelt een essentiële rol in het in goede banen leiden van onze logistieke activiteiten. Als Transport Planner ben je de spil in het web van onze operaties en draag je bij aan het naadloos verloop van onze logistieke processen. Je zult nauw samenwerken met collega's en partners om ervoor te zorgen dat we onze toewijding aan uitmuntendheid in onze dienstverlening blijven waarmaken.
Als jij iemand bent die gedijt in een dynamische omgeving, gedreven is om resultaten te boeken en een passie heeft voor logistiek, dan nodigen we je van harte uit om je aan te sluiten bij ons team van professionals bij Unidex B.V. Jouw inzet zal een waardevolle bijdrage leveren aan onze voortdurende groei en succes.

Als Douane Declarant speel je een cruciale rol in het nauwgezet afhandelen van douaneformaliteiten en het handhaven van douanewetgeving. Ontwikkel jezelf in deze boeiende sector terwijl je verantwoordelijk bent voor douaneformaliteiten en documentatie bij in- en uitgaande goederen. Je waarborgt naleving van de wetgeving, controleert documenten grondig en volgt douane-processen nauwkeurig op.

We zoeken een enthousiaste en gedreven marketingmedewerker met vooral expertise op het gebied van social media, SEO, SEA en online marketing in de breedste zin des woord. De focus ligt voornamelijk op contentcreatie; denk aan een ontwerp in bijvoorbeeld Canva voor Instagram, een snel filmpje voor Tik Tok of een vlotte tekst voor LinkedIn. Kennis van WordPress is erg belangrijk.

Op zoek naar een dynamische kans om je leiderschapstalenten te benutten en je handen vies te maken? Wij hebben dé positie voor jou!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamleider schoonmaak voor ons bedrijfspand. In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor het coördineren van de schoonmaakwerkzaamheden, maar ben je ook een actieve deelnemer in het schoonmaakproces. Bovendien is vloeiende beheersing van zowel Engels als Nederlands essentieel, omdat we een diverse werkomgeving hebben.
Ben jij klaar om je leiderschap te tonen, je handen vuil te maken en ons bedrijfspand te laten stralen? Solliciteer vandaag nog en word onze toegewijde teamleider schoonmaak! Stuur een mail en motivatiebrief naarFunctie:manager transport & douane
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unidex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Manager Transport en Douane Unidex 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures