Vacature Medewerker Ontmoetingscentrum

Medewerker Ontmoetingscentrum in Hillegom

Medewerker Ontmoetingscentrum - 16 - 20 uur - Hillegom

MBO

16 - 20

Hillegom

Solliciteren Printen

Medewerker Ontmoetingscentrum Hillegom

Wat doe je als Medewerker Ontmoetingscentrum bij het ontmoetingscentrum Bollenstroom in Hillegom?

Je ontvangt en begeleidt de deelnemers en hun familie en vrienden. Dat doe je op een warme, open en speelse manier. Jij en je collega's (vast en vrijwillig) zorgen er voor dat mensen zich welkom en gewaardeerd voelen. Je laat mensen stralen. Door samen met de deelnemers een zo passend en gevarieerd mogelijk programma op te zetten. Een programma dat naadloos aansluit bij hun wensen en behoeften. Je bent dus medeverantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering en evaluatie van de activiteiten op de dag dat werkt . En je werkt hierin nauw samen met vrijwilligers en familie en vrienden. Daarnaast begeleid je stagiaires en leerlingen (niveau 4) en organiseer je mantelzorgbijeenkomsten.

Heb jij het profiel en de opleiding die wij zoeken?

 • Je hebt een diploma op mbo 4 niveau
 • Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken
 • Je bent empathisch, contactueel vaardig, inspirerend, flexibel en actief
 • Daarnaast ben je ook positief, optimistisch, communicatief en een energiek mens met lef, die bij voorkeur evenwichtig is en lekker in z'n vel zit
 • Je hebt een zekere mate van 'losheid', kan steeds feilloos aansluiten bij wat de ander nodig heeft en je bent in staat om mensen zich gezien en gewaardeerd te laten voelen
 • Je bent voor 16-20 uur per week beschikbaar; je werkt een vast aantal uren en bent daarnaast flexibel inzetbaar .

Waar kom je te werken?

Een laagdrempelige ontmoetingsplek voor zelfstandig wonende, kwetsbare mensen, waaronder mensen met dementie en hun familie en vrienden. Samen met hen vormen we een club, waar iedereen mag zijn wie hij is en ondernemen we van alles. De familie en vrienden bieden we bovendien training, informatie en lotgenotencontact.

Vind je het leuk om te improviseren, mensen te verbinden en te werken in een gemêleerde groep van vaste en vrijwillige collega's? Om samen een 'club' te vormen met kwetsbare mensen en kun je hierin echt contact maken en meebewegen in het moment? Heb je ervaring in het werken met mensen met een haperend brein? Dan is dit de baan voor jou!

Wat is ons aanbod?

Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons maximaal 3.417,15 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek ( FWG 40 conform CAO VVT). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslagen bij avond, weekend en nachtdiensten, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Kom je bij Zorgbalans werken dan kies je voor een organisatie die volop in beweging is. Ons gewaagde doel is om toonaangevend te zijn als het gaat om oplossingen voor de exploderende zorgvraag. Om dit te bereiken investeren we in technologie, maar ook in het talent van onze medewerkers. Hoe? Door naar hen te luisteren en ze te bieden wat ze nodig hebben om hun vak optimaal te kunnen uitoefenen.

Daarnaast biedt Zorgbalans een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • De intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Volop mogelijkheden om te leren, je te ontwikkelen en een studiekostenregeling.
 • Draag je succesvol een nieuwe collega in de directe zorg aan dan ontvang je een aanbrengpremie van €500,- bruto.
 • Diverse regelingen zoals het fietsplan, een vitaliteits- of loopbaancoach.
 • UIT & THUIS; een voordeelpas waarmee je hoge kortingen krijgt op het gebied van cultuur, ontspanning en vrije tijd.
 • Zorgbalans hecht grote waarde aan het welzijn van de eigen medewerkers. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van vitaliteit (o.a. gratis sportlessen) en financiën (budgetcoach).

Interesse in de functie van Medewerker Ontmoetingscentrum bij Zorgbalans?

Bel voor meer informatie over de vacature met Esther van der Wielen, Adjunct directeur zorg, via telefoonnummer .

Klik hieronder op de button 'solliciteren'. Solliciteren kan tot 12 februari a.s.

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Het opvragen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Contact

Wil je met een medewerker van Werving & Selectie bespreken wat voor jou een passende (zorg)vacature is? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer .

Neem dan contact met ons op.Functie:medewerker ontmoetingscentrum
Startdatum:23-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgbalans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Medewerker Ontmoetingscentrum Zorgbalans 23-01-2024

Bekijk ook andere vacatures