Vacature Medewerker Veredeling

Medewerker Veredeling in Hillegom

Royal Van Zanten

Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een:

Medewerker Veredeling

Voor deze functie zoeken wij een tijdelijke collega van eind april tot half augustus voor vier dagen per week (woensdag vrij). Je start met de werkzaamheden op onze locatie in Hillegom. Hier ga je van eind april tot en met begin juli in de kas de afdeling lelie veredeling ondersteunen tijdens de kruisingswerkzaamheden. Je taken bestaan onder andere uit het verzamelen van stuifmeel in het gewas, het beheer hiervan en het kruisen van lelies in opdracht van de veredelaar. Je werkt in deze functie nauw samen met je collega's in de kas.
Vervolgens vertrek je begin juli tot en met half augustus naar onze locatie in Noord- Brabant, naar Wouwse Plantage, om te ondersteunen bij het fenotyperen in de lelie veredeling. Deze werkzaamheden vinden buiten in het gewas plaats en bestaan uit het verzamelen van statistieken en het koppen van bloemen. Deze statistieken verzamel je door dagelijks door het gewas te lopen, de bloemen te tellen en bepaalde kenmerken te noteren.
Op beide locaties zijn de uren afhankelijk van het weer. Bij warm weer wordt er meer uur gewerkt dan bij een lagere temperatuur in verband met de groei van de bloemen.

Ben je beschikbaar voor een kortere periode? Geen probleem! Inzet op alleen één van de locaties is ook mogelijk.

Wie ben jij?
• Je volgt (of hebt afgerond) een HBO/ WO opleiding in een groene richting en bent geïnteresseerd in bloemenveredeling.
• Je bent zeer secuur en zelfstandig.
• Je bent flexibel; extra uren werken kan noodzakelijk zijn bij warm weer.
• Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij je?
• Een uitdagende en zeer leerzame, tijdelijke baan met prachtige producten in een gedreven team.
• Goede primaire arbeidsvoorwaarden, overnachting in de buurt van de locaties en een reiskostenvergoeding.
• Begeleiding door ervaren professionals en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons team van specialistische collega's leert je graag de belangrijke punten van het veredelingsvak.

Werken voor Royal Van Zanten
Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met 160 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs - onderdeel van Royal Van Zanten - is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. Naast leliebollen exporteren we tulpen, hyacinten en amaryllissen. Vanuit Hillegom zijn we actief in de verwerking, preparatie, bewaring en export van bloembollen. De kwaliteit van onze bollen en jaarrond leveringsbetrouwbaarheid wordt bepaald door de bollenteelt in onze leliekwekerijen in Wouwse Plantage (Noord- Brabant) en Rakaia, Nieuw-Zeeland. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bezoek dan snel onze website www.royalvanzanten.com voor meer informatie.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met via . Je motivatie + cv kun je mailen naar .Functie:medewerker veredeling
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Royal Van Zanten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Medewerker Veredeling Royal Van Zanten 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures