Vacature Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend in Lisse

Onbekend - Onbekend in Lisse

In deze funtie ben verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van ons volledige machinepark, variërend van graafmachines, vrachtwagen, bedrijfs- en personenauto's en kleinmaterieel zoals trilplaten etc. Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om jouw papieren tot keurmeester te behalen, zodat jij zelf grondverzetmachines, landbouwvoertuigen en autolaadkranen mag keuren.

Hou je van buitenwerk en heb je affiniteit met grondverzetmachines, dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde leerling machinisten die ons mooie vak willen leren. Dit kan zijn in combinatie met een vakgerichte opleiding, of een interne opleiding in de praktijk.

Het verrichten van werkzaamheden met een mini of midi graafmachine ten bate van grondverzet. De werkzaamheden vinden veelal plaats op de project locaties van onze klanten binnen de bouw, GWW en Cultuurtechniek sector.

Het verrichten van werkzaamheden met een mobiele graafmachine ten bate van grondverzet. De werkzaamheden vinden veelal plaats op de project locaties van onze klanten binnen de bouw, GWW en Cultuurtechniek sector.

Hou je van buitenwerk en heb je ervaring in de Grond- weg- en Waterbouw, dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde grondwerkers die onze organisatie willen komen versterken. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit; het begeleiden van de machinist tijdens het uitvoeren van graafwerkzaamheden, het maken van huisaansluitingen, plaatsen van kolken en kleinschalig herstellend straatwerk.

Heeft één van bovenstaande vacatures jouw interesse gewekt en denkt jij dat je de geschikte kandidaat bent? Graag ontvangen wij dan jouw CV en motivatie via ons email adres: of neem direct telefonisch contact op met de heer via het telefoonnummer .

Erkend Leerbedrijf Fundeon

De Klerk Groep is een erkend leerbedrijf dat aangesloten is bij Fundeon. Wij zijn dan ook regelmatig opzoek naar gemotiveerde leerling machinisten die binnen onze organisatie het vak willen leren. Ben je opzoek naar een leerbedrijf, neem dan gerust contact met ons op voor de actuele mogelijkheden.


Functie: leerling machinist Startdatum: 31-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met De Klerk Groep via onbekend of onbekend.
Functie: unknown Startdatum: 30-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met De Klerk Groep via onbekend of onbekend.

Functie:unknown
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Klerk Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Onbekend Onbekend De Klerk Groep 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures