Vacature Orderpicker

Orderpicker in Aalsmeer

Wat ga je doen?

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verdelen van het brood op de klantlocaties. Je loopt veel tijdens een shift, meer dan 20.000 stappen per dag! Door middel van de computer zie je hoeveel broden er per locatie verdeeld moeten worden. Dit proces werkt op tempo, onze klant levert namelijk aan alle Albert Heijnen in Nederland! Je staat veel in contact met je collega's, maar werkt ook alleen. In dit bedrijf zijn er veel mogelijkheden om door te groeien.

Wat ga je doen als orderpicker?

 • Aan de hand van de computer verdeel je de broden per klant locatie, dit gebeurt op snelheid. Er wordt ook verwacht dat je nauwkeurig te werk gaat om fouten te voorkomen.
 • Je voert de product codes in op de computer, om zo de verdeelde broden te verwerken.
 • Natellen van tekorten en overschotten van uitgezette producten. En zo nodig corrigeren van eigen fouten of het melden van onjuiste aantallen. Klaarmaken en stapelen van gevulde kratten voor transport.
 • Volgens voorschriften Intern transporteren van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en hulpgoederen. Volgens veiligheid, Arbo en HACCP handelen.
 • Voor het werk ben je fysiek in staat om te tillen en tegelijk 15 tot 20 km te lopen. Je deinst niet terug van de fysieke inspanning die het werk van je vraagt. Je bent in staat om gedurende langere perioden te staan, lopen en tillen.

Jouw kwaliteiten

Om voor de functie orderpicker in aanmerking te komen, zien we graag het volgende in je terug:

 • Flexibiliteit: je werkt in ploegendienst, doordeweeks en in het weekend.
 • Ervaring als orderpicker en ervaring binnen de foodsector. Kennis van HACCP en voedselveiligheid.
 • Je bent fysiek fit, je loopt 15 tot 20 km tijdens het orderpicken.
 • Je beheerst de Nederlandse taal: je werkt met een Nederlands systeem (Master the Dutch language).
 • In het bezit van eigen vervoer: er is geen openbaar vervoer in de buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Ben jij een enthousiast persoon en werk je graag in de heerlijke geur van verse broden? Solliciteer dan nu! In Aalsmeer zijn we op zoek naar een orderpicker bij een bakkersbedrijf. Waar je voortdurend in beweging bent om alles op tijd te verdelen. Je verdient € 2.611,- bruto per maand exclusief toeslagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek).

We bieden je een uitdagende functie als orderpicker. Waarin je veel kan leren en je de kans krijgt om je fysieke vaardigheden te benutten. Verder bieden we:

 • Een bruto-uurloon van € 15,01 (excl. toeslag), afhankelijk van leeftijd.
 • Ploegendiensten, de diensten bestaan uit dag-, avond- en nachtdiensten. Door de wisselende werktijden heb je recht op leuke toeslagen! Tussen 18.00 tot 06.00 uur krijg je 34% toeslag, op de zaterdag en zondag krijg je 200%.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 vanaf 7 km.
 • Werkweek van maximaal 35 uur per week.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en bakt en verpakt al 125 jaar de heerlijkste bakkerijproducten met de grootste zorg. Ze denken graag mee met onze klanten en zorgen ervoor dat zij perfecte producten kunnen leveren. Zo proberen ze altijd het verschil te maken.Functie:orderpicker
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2611 – 2611
Uren per week:35 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met UBN Uitzendbureau via sophie@ubnuitzendbureau.com of onbekend. Of bezoek hun website https://www.ubnuitzendbureau.com.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Orderpicker UBN Uitzendbureau 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures