Vacature Pedagogisch Medewerker BSO -wervelwind

Pedagogisch Medewerker BSO -wervelwind in Nieuw-Vennep

Ben je benieuwd naar onze opvang? Wil je een rondleiding aanvragen? Heb je gewoon een vraag?


Pedagogisch medewerker BSO

-Locatie Wervelwind - in Nieuw Vennep

-Werkdagen ma t/m vrij (25 uur). In schoolvakanties hele dagen

BSO Wervelwind ligt de gezellige wijk Getsewoud in Nieuw Vennep. Je vindt ons in het pand waar ook gymzaal Sandestein gevestigd is, vlakbij het scholeneiland met de scholen 't Joppe en de Wikkeling. Voor leerlingen van deze basisscholen is de bso dus lekker dichtbij. Kinderen van andere scholen in Nieuw-Vennep halen we op met onze elektrische bakfiets, een actief begin van je werkdag.

Wie zijn wij?

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) is een professionele kinderopvangorganisatie in Haarlemmermeer. Wij bieden al ruim 50 jaar pedagogisch verantwoorde en kwalitatieve kinderopvang. Onze meeste vestigingen zitten in Hoofddorp en Nieuw-Vennep, maar ook in Lisserbroek, Rijsenhout, Zwanenburg, Badhoevedorp en Vijfhuizen zijn we te vinden. SKH heeft 9 kinderdagverblijven, 22 peuter opvanglocaties en 12 buitenschoolse opvanglocaties. De locaties zijn onderverdeeld over 7 clusters. SKH heeft een intensieve samenwerking met basisscholen in Haarlemmermeer, gericht op de doorgaande leerlijn en de ontwikkeling van integrale kindercentra. Altijd vanuit een sterk ontwikkelde, sociale en maatschappelijke betrokkenheid en zonder winstoogmerk.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's van dit kleine, maar hechte team, begin je dag met een overleg over wie de kinderen bij welke school gaat ophalen. Als de kinderen zijn opgehaald gaan jullie wat eten en drinken met de kinderen. Daarna is het tijd voor diverse activiteiten. We werken met het programma BSO Fun. BSO Fun is een fantastisch programma van activiteiten met wisselende thema's, maar je bent ook vrij om hier zelf een leuke sportieve of creatieve invulling aan te geven. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van de gymzaal, de keuken, de houthoek ect.. Samen met je collega's creëer je een veilige en prettige omgeving waarin ieder kind zich na schooltijd thuis voelt. Jij zorgt ervoor dat de kinderen met plezier naar onze BSO komen!

Dat kan! Kies dan voor een combinatiefunctie. Met de juiste diploma's kan je bijvoorbeeld 's ochtends op de peuteropvang werken en 's middags op de BSO.

Wat breng je mee?

Een relevant mbo-diploma SPW en/of Sport en Bewegen op minimaal niveau 3 en/of 4. Voor deze functie is het belangrijk dat je goed in een team kan samenwerken, maar ook dat je zelfstandig aan de slag kan met de groep kinderen.

Wat bieden wij?

  • Een contract van een jaar dat we bij goed functioneren graag verlengen
  • Een salaris conform cao-kinderopvang (schaal 6 minimaal €2489,- en maximaal €3421,- o.b.v. 36 uur, afhankelijk van je ervaring), 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenregeling en een pensioensregeling.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem contact op met Marit via of (ma, di en vrij)Functie:pedagogisch medewerkers bso
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:25 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Pedagogisch Medewerker BSO -wervelwind Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures