Vacature Recruiter

Recruiter in Haarlem

Hier ga jij aan de slag in een gezellig en ambitieus team, samen werken jullie aan één gezamenlijk doel en behalen jullie snelle successen! Dit alles als Recruiter bij een grote  speler in de ICT-sector.

Wat krijg jij?

Jij wordt goed ingewerkt en kunt daarna lekker zelfstandig aan de slag. Je komt te werken in een hecht team, er wordt veel samen ondernomen zoals uitjes naar Vrienden van Amstel Live, borrels, ski trips en noem zo maar op! Er heerst een goede sfeer en dagelijks werkt iedereen op kantoor van 9- 5. Verder wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en talenten, heb jij bijvoorbeeld interesse in sales? Dan kun jij doorgroeien naar een sales rol in een ander team. Verder kun je rekenen op het volgende: 

 • Salarisindicatie tussen €2800.-  €3500.- o.b.v. 40 uur per maand.
 • Zeer goed volledig betaald pensioenplan! 
 • 25 vakantiedagen + 2 extra verplichte verlofdagen (Denk hierbij aan bv de vrijdag na hemelvaart).
 • Mobiele telefoon en fijne werkplek met extra groot nieuw scherm.
 • Goed te bereiken met de auto en het OV. 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Borrels, uitjes en veel gezelligheid. Het volgende team uitje naar Lapland staat al gepland!

Functieomschrijving

Met zeven collega's wordt er gewerkt vanuit een prachtig kantoor in Haarlem. Jullie dienen diverse organisaties, waaronder overheidsinstanties en grote onderwijsinstellingen zoals de UVA. Bij het ontvangen van een nieuwe opdracht gaan jullie persoonlijk langs om deze te bespreken. Daarna zetten jullie direct alles op alles om binnen enkele dagen geschikte kandidaten te vinden, dit vanuit het eigen netwerk en via verschillende kanalen. Het omgaan met strakke deadlines is cruciaal in het werk, aangezien een snelle plaatsing leidt tot snel succes!

Jouw werkzaamheden als Recruiter: 

• Je gaat proactief aan de slag met het benaderen van ICT-professionals via verschillende kanalen.

• Het voeren van persoonlijke intakegesprekken met potentiële kandidaten.

• Bezoeken van nieuwe opdrachtgevers om de functie te bespreken bij het ontvangen van een nieuwe opdracht.

• Het maken van voorstellen voor de opdrachtgever, deze pitch jij aan het sales team. 

• Verantwoordelijkheid dragen voor relatiebeheer, zowel met leveranciers als met ICT-professionals.

Even kort over het bedrijf:

Je gaat aan de slag bij een van de grootste spelers in de ICT-sector. Hun ambitie is om dé kennispartner te zijn op het gebied van IT-dienstverlening in de breedste zin van het woord. Het moderne en prachtige kantoor is gevestigd in een oud pand op minder dan 10 minuten loopafstand van Haarlem centraal. Er is een pooltafel, en aan de grote bar wordt regelmatig geborreld. Verder onderneemt het team leuke dingen samen, zoals ski trips met z'n alle of naar uitjes als Vrienden van Amstel Live. 

Wat breng jij mee?

Kennis va IT (profielen) is niet nodig, zij leren jou alles wat je moet weten. Als persoon pas jij hier goed als jij communicatief sterk bent, houdt van gezelligheid, goed met deadlines kunt werken en snel kunt schakelen. Verder vragen wij het volgende: 

 • Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt een aantal jaar ervaring uit een vorige rol als Interimmer of recruiter. 
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, daarnaast is het fijn als jij Engels spreekt maar dit is geen eis. 

Zie jij jezelf al aan de slag gaan in de rol als Recruiter? Solliciteer dan via de knop! Functie:recruiter
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via amsterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Recruiter JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures