Vacature Sales Support Medewerker Frans

Sales Support Medewerker Frans in Aalsmeer

Jij bent als sales support medewerker het aanspreekpunt voor de Franse klanten op het gebied van customer service en ondersteunt de accountmanagers in Frankrijk!

Wat krijg jij?

Je werkt hier in een vooruitstrevende en internationale organisatie en krijgt als Sales Support Medewerker een zelfstandige rol waarbij je samen met je collega's bouwt aan het verdere succes in Frankrijk. Daarbij staat het volgende in jouw arbeidsovereenkomst: 

 • Goed salaris, tussen de €2800,- en €3800,- bruto o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring. 
 • Goede pensioenregeling. 
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • €0,23 cent per kilometer reiskostenvergoeding.  
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld o.b.v. 40-urige werkweek. 
 • Een laptop van de zaak en een prettige, ruime werkomgeving. 
 • Maandelijks een lunch van de zaak, altijd vers fruit op het werk en regelmatig leuke activiteiten met collega's! 

Functieomschrijving

Klanten en leveranciers kunnen bij jou terecht met aanvragen voor nieuwe producten en orders. Daarbij biedt jij de accountmanagers in Frankrijk administratieve en commerciële ondersteuning. Iedereen kan op jou rekenen, want wanneer zij iets bij jou neerleggen word het geregeld! Jouw werkzaamheden als Sales Support Medewerker zijn onder andere:

 • Verwerken van aanvragen in de interne systemen. 
 • Bewaken van ordertrajecten en -processen. 
 • Te woord staan van klanten en leveranciers m.b.t. voorraden en levertijden.

De organisatie: 

Je werkt bij een leverancier van verpakkingsmaterialen en decoratie artikelen voor de sierteeltsector. De eigen designers ontwerpen verpakkingen voor bloemen en planten op basis van de laatste trends en afgestemd op specifieke behoeftes van de klant. De werknemers zijn enorm klantgericht, voelen zich echt verantwoordelijk, de producten zijn innovatief en gericht op kwaliteit en duurzaamheid. De communicatielijnen zijn kort en open en de cultuur is direct en no-nonsense.

Wat breng jij mee?

Natuurlijk ben jij servicegericht, leergierig en kun je snel schakelen, maar wij zijn bij uitstek op zoek naar een ondernemend persoon. Je houdt het overzicht, bent organisatorisch sterk en positief ingesteld. De volgende dingen zien wij jou graag meebrengen voor deze rol:

 • Beheersing van de Franse taal op minimaal C-1 niveau. 
 • Ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in de branche. 
 • Ervaring met ERP systemen en Office 365 (Excel & Outlook). 

Zie jij jezelf al helemaal als Sales Support Medewerker functioneren? Klik dan nu op de sollicitatie button!  Functie:Administratieve medewerkers, algemeen
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Antenna via aalsmeer@antennagroep.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Sales Support Medewerker Frans Antenna 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures