Vacature Senior Marketeer

Senior Marketeer in Nieuw-Vennep

Jij bent dé game changer voor dit wereldwijde bedrijf met jouw bruisende ideeën over uitstraling, imago en huisstijl. We zoeken een ervaren marketeer die zowel online als offline de organisatie naar een hoger niveau kan tillen. Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op het dynamische team?

Wat krijg jij?

Bij dit bedrijf staat innovatie en kwaliteit centraal, ook als het gaat om personeel. Volop kansen om jezelf te ontwikkelen liggen voor het oprapen. Bovendien zijn de lijnen kort en zijn de collega's nuchtere doeners! Zij werken volgens de CAO Metaal & Techniek en bieden daarnaast:

 • Een aantrekkelijk salaris, afgestemd op jouw kennis & ervaring.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar bij een 40-urige werkweek.
 • Bijdrage aan je pensioenopbouw.
 • Eindejaarsbonus.
 • Langdurige samenwerking, met uitzicht op een vast dienstverband bij uitstekend functioneren.

Functieomschrijving

In deze rol breng je jouw B2B-ervaring tot leven en ga je aan de slag op projectbasis. Benieuwd naar wat je te wachten staat? Lees verder hieronder!

Wat ga je doen?

Als senior marketeer draag jij bij aan het opbouwen van een sterk imago voor de klant en het effectief presenteren van hun producten. Jij bent van onschatbare waarde! Samen met je team bepaal je hoe dit bedrijf zich wil profileren in de markt. Dit omvat het organiseren van evenementen en beurzen, en het ondersteunen bij het ontwerpen van presentaties en andere communicatiemiddelen. Denk aan het schrijven van content, maar ook aan het ontwikkelen van animaties, fotografie en video's!

Dit zijn je verantwoordelijkheden:

 • De corporate identity beheren en uitdragen, inclusief het brand book en de huisstijl.
 • Het beheer van de MarCom-activiteitenkalender.
 • Samenwerken met collega's aan de ontwikkeling en het onderhoud van online- en offline marketingmaterialen.
 • Digitale platforms onderhouden en optimaliseren.
 • Klantgerichte evenementen organiseren en deelnemen aan beurzen.

Over het bedrijf:

Als senior marketeer ga je aan de slag bij een internationaal bedrijf in de automotive sector. Het hoofdkantoor heeft ongeveer 70 medewerkers, maar je zult ook samenwerken met meer dan 400 collega's in het buitenland. Het team bestaat uit hardwerkende en loyale mensen! Bovendien is het recent gerenoveerde pand een prachtig en modern plaatje!

Wat breng jij mee?

De ideale kandidaat voor deze uitdagende marketingfunctie is down-to-earth en een echte aanpakker. Je bent sociaal ingesteld en legt gemakkelijk contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. En dan verder:

 • Ervaring met Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator en Office 365
 • Ervaring in het organiseren van evenementen
 • Je bent niet bang om zowel in het Engels als in het Nederlands te communiceren en je hebt de flair om met collega's en klanten te overleggen.

Heb je al deze skills al onder de knie? Of ben je bereid om snel bij te leren waar nodig? Aarzel dan niet en reageer snel!Functie:Specialisten op het gebied van reclame en marketing
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Antenna via nieuwvennep@antennagroep.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Senior Marketeer Antenna 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures