Vacature Sous Chef

Sous Chef in Badhoevedorp

  1. __vacancyopjusttionswidget.opt-Job Schedule__ Full-Time
  2. __vacancyopjusttionswidget.opt-Job Type__ Permanent
  3. __vacancyopjusttionswidget.opt-Brands__ IBIS
  4. __vacancyopjusttionswidget.opt-Job Category__ Culinary

Sous Chef

Region

Europe and North Africa


Bedrijfsomschrijving


Wij zijn ibis Schiphol Amsterdam Airport, een driesterrenhotel met 644 kamers, 6 F&B outlets, 5 vergaderzalen en het allerbelangrijkste, een team van 80 fantastische collega's die elke dag weer voor onze gasten klaarstaan!


Vacatureomschrijving


In ons hotel hebben wij 3 restaurants: onze Burgerbar, die snelle en heerlijke hapjes serveert; het á la carte restaurant, L'Estaminet, voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannen dinerervaring; en een buffetrestaurant dat groepen toeristen, gestrande passagiers en vroege vogels voor het ontbijt bedient.

Als onze nieuwste Sous Chef ben je het hart van onze keukenoperaties, samen met onze Head Chef, Michael. Samen zullen jullie nieuwe menu-ideeën bedenken, nieuwe teamleden begeleiden en zorgen voor naadloze keukenoperaties. Met meerdere eetgelegenheden is jouw vermogen om taken efficiënt te coördineren van het grootste belang. Of het nu gaat om het soepel afhandelen van een plotselinge toestroom van gestrande passagiers of het begeleiden van het team tijdens een drukke service, jouw koelbloedig leiderschap zal van onschatbare waarde zijn.

Heb je een flair voor innovatie? Fantastisch! We zijn dol op het omarmen van nieuwe ideeën om onze gasten te verrassen. Natuurlijk zul je ook je handen uit de mouwen steken en helpen bij de bereiding van gerechten, terwijl je strikt de naleving van gezondheids- en veiligheidsnormen waarborgt. Bovendien speel je een sleutelrol bij het beheren van de voorraadniveaus en het optimaliseren van de personeelsroosters voor elke dienst.


Functie-eisen


Is it you we are looking for?

  • Je kunt 4/5 dagen per week werken;
  • Je bent gastvrij en een servicegerichte collega;
  • Coaching is een van de doelen van deze afdeling. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar de medewerkers, weet je wat ze nodig hebben en durf je een stap verder te gaan;
  • Je kunt flexibele diensten werken, ook tijdens het weekend.

Aanvullende informatie



Functie:sous chef
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:25 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Accor Hospitality via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Sous Chef Accor Hospitality 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures