Vacature Supply Chain Lead

Supply Chain Lead in Aalsmeer

WELCOME TO THE JOB BOARD OF THE FOOD & FLOWER INDUSTRY

Find your job, traineeship or internship in the horticultural sector.
We advise you to search for roles in both English and Dutch using the search bar.

Supply Chain Lead

Dutch Flower Group

Dit ga je doen als Supply Chain Lead

In de rol van Supply Chain Lead hou je je bezig met de planning van de totale productstroom, van inkomende producten tot aan vertrek. Dankzij jouw inzicht en ervaring, heb je de capaciteit om onze processen zo effectief mogelijk in te zetten. Kort gezegd, je weet de perfecte balans te vinden tussen planning, voorraden, ruimte en benutting van de productiecapaciteit.

Je bent verantwoordelijk voor productiesites van twee locaties: één in De Kwakel in Aalsmeer en daarnaast ook voor onze productiesite in Kargowa in Polen. Dit betekent dat je zowel in Aalsmeer werkzaam zal zijn, maar ook met regelmaat naar onze locatie in Kargowa reist. Het team waar je leiding aan geeft bestaat uit 8 collega's verspreid over twee locaties, daarnaast werken wij met uitzendkrachten welke ook onder jouw verantwoording vallen.

Elke dag zet je samen met jouw team stappen om nog betere resultaten te behalen. Je gaat aan de slag met diverse projecten, zoals het verder optimaliseren van de productieprocessen door bijvoorbeeld automatiseren en robotisering.


Jouw werkzaamheden als Supply Chain Lead

 • Verantwoordelijk voor onze productiesites en de medewerkers werkzaam op deze locaties.
 • Verantwoordelijk voor de planning van de totale productiestromen.
 • Project management ter verbetering van onze product stromen.

Dit breng je mee als Supply Chain Lead

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring binnen de FMCG is een pre.
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als Engelse taal.
 • Je bent communicatief vaardig, je schakelt veel met verschillende stakeholders.
 • Je bent analytisch en secuur ingesteld, door jou lopen de processen gestroomlijnd.
 • Je bent een vraagbaak en kan collega's voorzien van advies om werkzaamheden nog beter uit te voeren.
 • Je weet om te gaan met stress, je weet de rust en het overzicht te bewaren.

De voordelen van Van Dijk Flora

 • Ontwikkeling staat centraal: Bij Van Dijk Flora investeren we in jouw persoonlijke en professionele groei. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden, variërend van kleurentesten tot persoonlijke ontwikkelingsplannen. Bij ons sta jij altijd op de eerste plaats.
 • Doorgroeikansen: We moedigen groei en ontwikkeling aan en bekijken altijd mogelijkheden om door te stromen, zowel omhoog als opzij. Ook bij onze zusterbedrijven.
 • Inspirerende werkomgeving: Ons hoofdkantoor in Honselersdijk is een ware blikvanger met een kas als entree en een prachtige binnentuin. Ontdek onze unieke werkomgeving via een virtuele rondleiding of onze bedrijfsvideo.
 • Gezondheid en welzijn: We geven om jouw gezondheid. Geniet van een dagelijkse, compleet verzorgde lunch bereid in onze eigen keuken.
 • Teamgeest en plezier: Onze actieve personeelsvereniging organiseert diverse leuke activiteiten, waaronder familiedagen, waterskiën, kookworkshops en gezellige borrels.
 • Collectieve voordelen: Profiteer van collectieve voordelen zoals ziektekostenverzekering en kortingen op diverse uitjes.

Over Van Dijk Flora
Al ruim 50 jaar is Van Dijk Flora een toonaangevende leverancier van bloemen en planten. Onze klanten zijn grote discountsupermarkten, in meer dan 25 Europese landen.
Door de jaren heen is Van Dijk Flora uitgegroeid tot een expert in het samenbrengen van vraag en aanbod, zodat bloemen en planten met de beste kwaliteit bij de consument in de woonkamer komen te staan. Dit doen we door intern nauw samen te werken, maar ook met de ruim 200 partners in binnen- en buitenland. Het is niet voor niets dat 'samen' een belangrijke kernwaarde is bij Van Dijk Flora.

Driven to bring floral happiness
Onze drive is floral happiness. Gewoon, omdat wij heel blij worden van bloemen en planten. Niet alleen brengen ze kleur en levendigheid, maar ze zorgen ook direct voor een geluksgevoel en boosten ons welzijn. We willen dat iedereen - van kweker tot klant - kan genieten van floral happiness. Daarom is onze missie; Driven to bring floral happiness!

Floral happiness staat voor het gevoel van positiviteit; het tovert simpelweg een glimlach op je gezicht. Elke dag zet ons enthousiaste team zich vol passie in om onze partners een zorgeloze ervaring te bieden. We zorgen ervoor dat de met liefde gekweekte floral happiness op een vlotte en efficiënte manier bij de klant terechtkomt. Zo kunnen consumenten extra lang van onze bloemen en planten genieten.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Grijp dan jouw kans en solliciteer! Voor vragen kun je contact opnemen met: (afdeling HR). Zij zal de sollicitaties in behandeling nemen en is te bereiken via , WhatsApp is ook mogelijk!Functie:lead supply chain
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HortiHeroes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Supply Chain Lead HortiHeroes 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures