Vacature Thuishulp

Thuishulp in Haarlem

Werken bij TIH

  • Werken Bij

  • Werken bij TIH
    • Werken Bij

Wat verdien je als thuishulp?

B

Wat verdien je als thuishulp?

-

--

Een thuiszorgwerker verdient volgens de website loonwijzer.nl gemiddeld €1.985 bruto per maand. Het aanvangssalaris voor de thuiszorgmedewerkers in Nederland bedraagt in 2022 minimaal € 1.056 per maand. Maar na een dienstverband van 5 jaar zal dit salaris tussen de € 1.345 en € 2.711 per maand bedragen. Dit zijn bedragen die voor een werkweek van 38 uur gelden.

De thuiszorg maakt echter gebruik van verschillende loonschalen. De loonschaal van de thuishulp is daarbij de laagste schaal. Deze loonschalen zijn in de Cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg geregeld. Afgekort wordt dit de Cao VVT genoemd. Een thuishulp valt in deze Cao onder de zorghulp niveau 1. Dit was in 2021 nog als FWG 10 bekend, maar is in 2022 naar FWG 15 aangepast.

Op basis van de inzetbaarheid van een thuishulp werker, zal het bruto uurloon bij ThuiszorgInHolland minimaal tussen de € 11,89 en € 14,77 bedragen. Daarnaast ontvang je een 8% vakantietoeslag in de maand mei en een 8,33% eindejaarsuitkering in de maand november. Plus per gewerkte dag wordt er bovendien nog een fietsvergoeding van € 1,23 netto verstrekt.

Dit biedt je zo een ideale baan voor als je jouw zelfstandige werkzaamheden als thuishulp graag met een studie , jouw gezin of mogelijk tijdrovende hobby's wilt combineren.

Als laatste willen we graag nog het volgende goed nieuws melden: per 1 maart 2023 zal er een volgende CAO verhoging plaatsvinden, waarbij het bruto uurloon tussen de € 12,25 en € 15,22 komt te liggen. Lees meer over werken in de thuiszorg .

Wat zijn de kwaliteitseisen van ThuiszorgInHolland voor haar huishoudelijke hulpen?

Bij ThuiszorgInHolland stellen we hoge kwaliteitseisen aan onze huishoudelijke hulpen om ervoor te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke ondersteuning ontvangen. Enkele van de belangrijkste eisen zijn:

1.Ervaring en vaardigheden: Onze huishoudelijke hulpen moeten beschikken over aantoonbare ervaring in schoonmaken, afstoffen en sanitair reinigen.
2.Communicatie: Een goede thuishulp moet in staat zijn om effectief te communiceren met cliënten en collega's. Dit omvat het bespreken van specifieke behoeften, het geven van advies over huishoudelijke ondersteuning en het zorgen voor een prettige en respectvolle werkomgeving.
3.Betrouwbaarheid en punctualiteit: Bij ThuiszorgInHolland vinden we het belangrijk dat onze medewerkers thuiszorg stipt en betrouwbaar zijn. Onze cliënten vertrouwen op onze huishoudelijke hulpen om op tijd te komen en hun taken naar behoren uit te voeren.
4.Integriteit en respect: Onze huishoudelijkehulp medewerkers moeten te allen tijde respectvol en integer handelen. Dit betekent dat ze de privacy en eigendommen van cliënten respecteren en verantwoordelijk omgaan met eventuele problemen of zorgen.
5.Flexibiliteit: Werken in de thuiszorg vereist vaak flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Onze huishoudelijke hulpen moeten in staat zijn om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en bereid zijn om te helpen met verschillende huishoudelijke taken, zoals ramen lappen binnen en badkamer schoonmaken.

Bij ThuiszorgInHolland zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde mensen om ons team te versterken.

Als huishoudelijke hulp in Amsterdam, ben je verantwoordelijk voor het verrichten van huishoudelijke taken voor cliënten in hun eigen woning.
Voordat je begint met je werkzaamheden, stel je je eerst voor aan de cliënt en vraag je naar de zorgmap.
Tijdens de uitvoering van je taken let je extra op de hygiëne en houd je anderhalve meter afstand tot de cliënt.
De standaard werkzaamheden omvatten het stofzuigen, dweilen, schoonmaken van badkamers en keukens.
Bij het schoonmaken van het sanitair gebruik je geen bleek en zorg je ervoor dat je voor de keuken en het sanitair niet dezelfde doekjes gebruikt.
Het is niet nodig om wekelijks de binnen ramen te lappen, maar dit kan wel een onderdeel zijn van de werkzaamheden.
Aan het einde van de dienst rond je de was af, ruim je de schoonmaakmaterialen op en pak je de zorgmap om de presentielijst in te vullen en te ondertekenen samen met de cliënt.
Toch is het belangrijk om iedere cliënt de juiste hulp te bieden om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Om uw rooster te raadplegen als huishoudelijke hulp bij ThuiszorgInHolland, kunt u inloggen op ons online platform voor medewerkers. Dit platform biedt u toegang tot uw rooster, informatie over cliënten en updates over werken in de thuiszorg.

Uw rooster bevat details over de huishoudelijke ondersteuning die u moet bieden, zoals schoonmaken, ramen lappen binnen en sanitair reinigen.

Mocht u problemen ondervinden bij het inzien van uw rooster of vragen hebben over thuisondersteuning, neem dan contact op met uw leidinggevende of het kantoor van ThuiszorgInHolland.

Hoe ziet de toekomst van de thuiszorg eruit in relatie tot salarissen en arbeidsvoorwaarden?

Wat kunnen we verwachten van de toekomst van de thuiszorg op gebied van salarissen en arbeidsvoorwaarden?

Het ondersteunen van cliënten bij huishoudelijke taken draagt bij aan het levensgeluk van de cliënt. ThuiszorgInHolland biedt haar medewerkers een flexibele parttime baan aan, waarbij de medewerker zelf aangeeft op welke vaste dagdelen zij beschikbaar zijn. Maar hoe ziet de toekomst van de thuiszorg eruit op gebied van salarissen en arbeidsvoorwaarden?

Het CBS voorspelt dat er in 2040 4,7 miljoen 65-plussers zijn in Nederland, een stijging van 2 miljoen ten opzichte van 2017.

In de toekomst zal het aanbieden van goede salarissen en arbeidsvoorwaarden steeds belangrijker worden om gekwalificeerde medewerkers te werven en te behouden.

ThuiszorgInHolland biedt een werkomgeving waarin flexibiliteit, zelfstandigheid en het ondersteunen van cliënten centraal staan. Medewerkers werken wijkgericht en hebben vaste cliënten waar ze wekelijks of tweewekelijks komen voor huishoudelijke ondersteuning. Daarnaast biedt de TIH Academie de mogelijkheid voor werknemers om hun kennis en kunde zelfstandig te optimaliseren.

ThuiszorgInHolland investeert in haar werknemers en is klaar voor de toekomst van de thuiszorg. Goede salarissen en arbeidsvoorwaarden zijn hierbij cruciaal. Werken bij ThuiszorgInHolland betekent werken in een dienstverlenende instelling waar persoonlijke aandacht en sociale vaardigheden van groot belang zijn.

Ja, naast vaste cliënten waar je wekelijks of tweewekelijks werkt, is er altijd de mogelijkheid om extra uren te werken.

De ondersteuning wordt gewoonlijk verleend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 en zaterdagochtend tussen 07:30 en 12:00.

Veel medewerkers gaan met de fiets en krijgen hiervoor een dagvergoeding.

Medewerkers van ThuiszorgInHolland werken zelfstandig volgens afspraken met de cliënt en volgens richtlijnen van de organisatie.

Medewerkers kunnen hun kennis en kunde zelfstandig verbeteren via de TIH academie.

Eén van de belangrijkste zaken binnen de thuiszorg is het waarborgen van de privacy van de cliënten en het beschermen van gevoelige informatie. Het is voor medewerkers van ThuiszorgInHolland dan ook van groot belang om zorgvuldig om te gaan met persoonlijke informatie van cliënten.

Om de privacy en gevoelige informatie van cliënten te waarborgen zijn er binnen ThuiszorgInHolland diverse protocollen en richtlijnen opgesteld.

ThuiszorgInHolland hecht veel waarde aan het opvolgen van de richtlijnen en protocollen. Medewerkers krijgen dan ook regelmatig trainingen over informatiebeveiliging en privacybescherming.

De veiligheid van gegevens staat hoog op de agenda bij ThuiszorgInHolland. Er wordt gewerkt met systemen en programma's die ervoor zorgen dat gevoelige informatie veilig wordt opgeslagen, verzonden en verwerkt.

Binnen ThuiszorgInHolland wordt veel waarde gehecht aan het waarborgen van de privacy en beschermen van de gevoelige informatie van cliënten. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het trainen en opleiden van medewerkers op het gebied van privacybescherming en informatiebeveiliging.

ThuiszorgInHolland hecht veel waarde aan de privacy van cliënten en heeft diverse protocollen en richtlijnen opgesteld om deze te waarborgen en om gevoelige informatie te beschermen. Medewerkers krijgen regelmatig trainingen over informatiebeveiliging en privacybescherming.

Je kunt contact opnemen met ThuiszorgInHolland door te chatten via de website: Live chat .

Als jij op zoek bent naar een baan als huishoudelijke hulp, thuiszorg medewerker, schoonmaker of werkster in Regio Haarlem.


De salarisschaal voor huishoudelijke hulp volgens de CAO VVT 2023 ligt tussen € 12,25 en € 15,22 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring.
Daarbij krijg je ook nog 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast krijg je ook nog geld voor het fietsen naar jouw cliënten, namelijk € 1,33 netto per gewerkte dag.

Dit alles maakt het werken bij ThuiszorgInHolland een ideale combinatie met bijvoorbeeld je studie, gezin, andere bijbaan of spannende hobby's.

Wat we van jou verwachten is dat je woont in Haarlem, in het bezit bent van een mobiele telefoon met internet, initiatief neemt en betrouwbaar, respectvol en behulpzaam bent.
Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

ThuiszorgInHolland is op zoek naar "kanjers" die zich inzetten voor kwetsbare mensen die zelfstandig thuis willen blijven wonen.
Ze hebben begrip voor respect en vertrouwen en zijn zich bewust van hun belangrijke rol in het verbeteren van de leefomgeving van de cliënten.
Het werk bij ThuiszorgInHolland wordt door veel medewerkers als dankbaar ervaren, omdat ze bijdragen aan een stukje levensgeluk voor de cliënt.


ThuiszorgInHolland werkt wijkgericht en medewerkers gaan rechtstreeks naar de cliënten, zonder tussenkomst van het kantoor.
Het werk wordt zelfstandig uitgevoerd, volgens afspraken met de cliënt en richtlijnen van ThuiszorgInHolland.
Medewerkers hebben toegang tot een medewerkersportaal waar ze onder andere het werkrooster kunnen inzien.

ThuiszorgInHolland heeft de TIH Academie, een online platform waar medewerkers hun kennis en kunde kunnen optimaliseren.

Om te kunnen solliciteren bij ThuiszorgInHolland, moet je wonen in Haarlem, beschikken over een mobiele telefoon met internet, een aanpakker zijn die initiatief neemt en beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Enkele van de voordelen zijn flexibele werktijden, doorgroeimogelijkheden binnen de thuiszorg en een marktconforme salariëring op basis van de schaal thuiszorg. Onze medewerkers vinden het prettig om bij ons te werken omdat ze bijdragen aan het welzijn van onze cliënten en thuisondersteuning bieden aan mensen die het nodig hebben.

Daarnaast biedt ThuiszorgInHolland opleidingsmogelijkheden en trainingen aan onze huishoudelijke ondersteuning, zodat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en op de hoogte blijven van de nieuwste schoonmaaktips en -technieken. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans en bieden we ondersteuning bij het plannen van werkzaamheden, zodat onze thuishulpen hun bijbaan optimaal kunnen combineren met hun privéleven.

Bij ThuiszorgInHolland krijgen onze medewerkers de kans om een echt verschil te maken in het leven van de cliënten die zij ondersteunen. We zorgen voor een prettige werkomgeving en een goede samenwerking tussen collega's, zodat iedereen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt om de best mogelijke zorg te bieden.

Kortom, bij ThuiszorgInHolland krijgen huishoudelijke hulpen de kans om in een fijne werksfeer te werken, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van onze cliënten. Flexibele werktijden, doorgroeimogelijkheden, opleidingskansen en een marktconform salaris zijn slechts enkele van de secundaire arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers in de thuiszorg bieden.Functie:thuishulp
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ThuiszorgInHolland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Thuishulp ThuiszorgInHolland 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures