Vacature Train(st)er

Train(st)er in Hoofddorp

02 januari 2024

De afdeling Turnen Dames van SV Pax Haarlemmermeer is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor de invulling van een zwangerschaps- en ouderschapsverlof van een trainster uit het team.


De werkperiode van deze functie loopt van 1 februari 2024 tot en met ongeveer 15 september 2024. Mocht je eerder beschikbaar zijn voor een inwerkperiode behoort dit zeker tot de mogelijkheden.


Wie zoeken wij?

SV Pax is op zoek naar een enthousiaste, gedreven turntrain(st)er die met passie voor de sport de turnsters zal begeleiden in hun trainingsproces om optimale prestaties te kunnen leveren op zowel sportief, mentaal als sociaal vlak.

- Je hebt affiniteit en ervaring met het geven van training aan turnsters op dit trainingsniveau

- Je bent minimaal in bezit van een KNGU niveau 3 licentie.

- Je kunt je conformeren naar een bestaande trainingsstructuur, waarin je de ruimte krijgt om eigen inspiratie en trainingservaring toe te voegen zolang dit in lijn is met het huidige trainingsprogramma.

- Je bent bereid om een stapje extra te doen naast je vaste werkzaamheden als dat nodig is. Zoals wedstrijdbegeleiding, helpen bij een talententestdag of andere activiteit binnen de vereniging

Wat bieden wij?

- Een contract van 16 uur per week, voor bepaalde tijd, ingaande op 1 februari 2024 en lopende tot in ieder geval 15 september 2024

- Salarisvoorstel op basis van licentieniveau en ervaring (CAO Sportverenigingen)

- Directe samenwerking met de 3 trainsters van het Talentopleidings- en Eredivisie team

- Een gezellig trainersteam van 19 train(st)ers binnen de afdelingen Turnen Dames en Turnen Heren die dagelijks op verschillende momenten training verzorgen in de turnhal

- Training geven in de ingerichte turnhal van SV Pax in Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp, makkelijk te bereiken vanaf de A10/A9 en gratis parkeren voor de deur.

Enthousiast geworden en zie jij jezelf wel training geven aan deze turnsters? Neem dan contact op met hoofdtrainster Jacky Dollee. Stuur een email met je CV en korte motivatie naar
Functie:trainster
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportvereniging Pax via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Train(st)er Sportvereniging Pax 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures