Vacature Transport Planner FMCG

Transport Planner FMCG in De Zilk

Als Transport Planner binnen de internationale FMCG ben jij de drijvende kracht achter de vlotte distributie van producten. Je zorgt ervoor dat binnen dit bedrijf de logistieke operaties op rolletjes lopen. 

Deze baan is ontstaan door de groei die Unidex de laatste jaren heeft doorgemaakt op de Transport en Douane afdeling. Passie voor food en een sterk klantgerichte manier van werken zijn hét geheim achter het succes en de snelle groei van Unidex. Om deze reden zijn wij opzoek naar een gedreven Transport Planner met een scherp oog voor detail en een passie voor het leveren van logistieke oplossingen. 

 • Je zorgt ervoor dat alle verzamel- en andere orders op tijd en efficiënt worden uitgevoerd en bij de klanten belanden;
 • Je bent in staat om snel te schakelen in een dynamische omgeving en prioriteiten te stellen om ervoor te zorgen dat onze goederen op de juiste plek en op het juiste moment aankomen;
 • Je voert de kosten in en geeft orders vrij;
 • Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van schade en claims. 

Functie eisen

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als planner binnen de logistiek;
 • Je bent sterk in communicatie, commercie en klantenservice;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift (Duits is een pré);
 • Je bent bekend met programma’s zoals: Word, Outlook en Excel. Ervaring met douanesoftware en ERP systemen is een pré. 

Bedrijfsprofiel

Unidex produceert, importeert en exporteert een breed assortiment aan exotische voedingsmiddelen, variërend van kokosmelk, rijst, chilisaus, tot curry’s, gemberbier en frisdranken. Het assortiment is een goede mix tussen eigen merk, private label en retail brands. Het bedrijf kan bogen op een sterke positie bij zowel nationale food retailers, als groothandels en speciaalzaken.

Unidex beschikt over verschillende internationale productielocaties en levert in heel Europa met verkoopvestigingen in verschillende landen. Door te innoveren en continu te vernieuwen is het internationaal georiënteerd assortiment afgestemd op de wensen van de markt. Er worden met regelmaat nieuwe concepten ontwikkeld en vernieuwende producten gelanceerd. Als zelfstandigheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en ondernemerschap jou aanspreken, dan bent je bij deze informele organisatie op je plaats.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisrange afhankelijk van ervaring tussen de €2.700, - en €3.500, - bruto o.b.v. een fulltime werkweek (40 uur per week).
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerkmogelijkheden.


Functie:Planner transport
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Proud People via c.beerendonk@proudpeople.nl of 31355288366. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Transport Planner FMCG Proud People 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures