Vacature Transportplanner

Transportplanner in De Zilk

Door de groei die onze opdrachtgever momenteel doormaakt, zijn ze op zoek naar een gedreven Transport Planner! Als Transport Planner ben jij dé specialist op het gebied van logistiek. Jij bent de motor achter een vlekkeloze uitvoering van logistieke operaties. Met zorg en precisie neem jij de verantwoordelijkheid voor het doordachte plannen en coördineren van transporten. Efficiënte routes bepalen, voertuigen en chauffeurs toewijzen, en actief bezig zijn met het opstellen van transportschema's behoren tot jouw dagelijkse taken. Het resultaat? Alle bestellingen worden op tijd uitgevoerd en bereiken de klanten in perfecte staat.

Jij bent niet zomaar een planner; je bent ook een vaardige probleemoplosser. Snel reageren en schakelen bij onverwachte gebeurtenissen, zoals verkeersproblemen of plotselinge wijzigingen in de planning, is voor jou een tweede natuur. Met jouw probleemoplossend vermogen en creativiteit beperk je de impact tot het minimum. Bovendien ben je niet vies van een beetje brainstormen aan de tekentafel. Jouw inzet en bevindingen rapporteer je direct aan de Manager Transport en Douane.

Dit is een fulltime functie, maar tussen de 32 uur en 40 uur is bespreekbaar. Functie:Transportplanner
Startdatum:25-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3279 – 3279
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Transportplanner Olympia 25-12-2023

Bekijk ook andere vacatures