Vacature Verloskundige

Verloskundige in Nieuw-Vennep

gezocht per april 2024 !

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een leuke, lieve, enthousiaste die vanaf april 2024 t/m de zomerperiode (Q2 en Q3) bij ons zou willen komen werken. Dus zoek je een leuke werkplek voor in 2024? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Om het werken bij ons nog aantrekkelijker te maken hebben we een interessante BONUS voor je klaarliggen die we graag met je bespreken

n opgeleid in het buitenland of n i.o. die op korte termijn verwachten af te studeren, zijn ook van harte welkom om te solliciteren.

Even voorstellen

PUUR Geboortecentrum is de leukste npraktijk van Nederland. Dat vinden wij zelf, want…

 • Onze cliëntenpopulatie is een interessante mix van nuchtere Hollandse tot expat, van bollenvrouw tot advocaat en van kwetsbare zwangere tot ervaren mama-pro.
 • Binnen die diversiteit hebben wij oog voor elke individuele zwangere, zodat zij zich gezien en gehoord mag voelen en wij haar vanuit persoonlijke verbinding kunnen begeleiden.
 • PUUR Geboortecentrum heeft veel extra's in huis. We maken onze eigen echo's, bieden verschillende cursussen aan, hebben een eigen lactatiekundige, we plaatsen spiralen en we doen uitwendige versies bij baby's in stuit.
 • Wij geloven dat de wereld een beetje mooier wordt als iedereen mag zijn wie die is. Daarom staat ons team met bevlogen vakvrouwen als een huis. We zorgen goed voor elkaar zodat we het beste uit onszelf kunnen blijven halen.
 • We werken met ons eigen kraambureau. Korte lijntjes met een goed getrainde club kraamverzorgenden maakt het werk in een dienst gewoon prettiger.
 • We werken in twee teams. Dat maakt onze zorg kleinschaliger en persoonlijk. Superfijn, want zo ken je de cliënten van jouw team. En je hebt altijd een collega als back-up voor wanneer je even wilt overleggen. Een geruststellende gedachte!
 • Hoofddorp bruist! In ons grote dorp (met stadse allures) vind je leuke winkels, heerlijke restaurants, een bioscoop, een theater, diverse sportgelegenheden, uitgaansmogelijkheden, maar ook fijne parken voor recreatie en ontspanning. De duinen en het strand zijn dichtbij en we zitten op een korte rij-afstand van steden zoals Haarlem, Leiden en Amsterdam.

Hebben we jou overtuigd? Kom dan bij ons werken!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een leuke baan als verloskundig waarneemster binnen een gezellig team. Fulltime of parttime zijn beide een optie. Werkdagen zijn in overleg in te delen zoals jij dat fijn vindt.

 • Als waarneemster bieden we je een overeenkomst per kwartaal. Het spreekuur- en diensttarief zijn conform de KNOV richtlijn op basis van ruim 650 zorgeenheden per jaar (325 per team).
 • Slaapgelegenheid tijdens de diensten.

 • Een interessante instap BONUS.

Ben je enthousiast geworden?
Of bel ons op . Vraag naar Michelle van der Salm () of ().

Volg Puur ook op social media

Daarnaast vind je op ons Youtube kanaal informatieve video's!Functie:verloskundige
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Geboortecentrum PUUR via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Verloskundige Geboortecentrum PUUR 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures