Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Hillegom

Zorgbalans

MBO Verpleegkundige - 24- 36 uur - Den Weeligenberg

MBO

24 - 32

Hillegom

Solliciteren Printen

MBO Verpleegkundige Hillegom

parttime

Den Weeligenberg


Wat doe je als Verpleegkundige bij Den Weeligenberg?

Als Verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de bewoners in een van de kleinschalige wooneenheden. Hier wonen onze cliënten met 7 - 8 personen samen en voeren samen een huishouden. Als Verpleegkundige regel je, samen met je collega's, dat je cliënten alle zorg krijgen die nodig hebben. Zo stel je zorgleefplannen op, houd je ze actueel, coördineer je de zorg en werk je deels mee in de dagelijkse zorgverlening. Je bent een zorgmedewerker die goed aanvoelt welke aandacht, zorg en begeleiding zij zich wensen en nodig hebben. Je overlegt regelmatig met behandelaars en collega's en je hebt contact met de familieleden van de bewoners. Je draagt zelfstandig en actief bij aan het zorgplan en de uitvoering hiervan. Op basis van jouw kennis en kunde zoek je ook de samenwerking op met collega's van de andere wooneenheden en kijken jullie samen naar eventuele verbeteringen in het werkproces.

Heb jij het profiel en de opleiding die we zoeken?

 • Je hebt het diploma Verpleegkunde niveau 4
 • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische zorgvragers
 • Coördineren gaat je goed af, je weet het overzicht te bewaren en je weet wat er speelt op je afdeling
 • Bij jou staat de kwaliteit van zorg voorop
 • Je bent daadkrachtig en een van jouw talenten is dat je je goed kunt inleven in anderen
 • Je kunt goed samenwerken maar bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen
 • Je bent flexibel beschikbaar
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Vanzelfsprekend spreek en schrijf je goed Nederlands

Waar kom je te werken?

Den Weeligenberg in Hillegom is een veilig thuis voor mensen met geestelijke problemen, zoals dementie of een psychiatrische aandoening. Vanuit de verschillende woongroepen bieden we onze 104 bewoners 24-uurszorg, begeleiding en dagbesteding. Naast de woongroepen zijn er ook 13 appartementen waar bewoners wonen met een psychiatrische achtergrond.

Een prettige sfeer, liefdevol en sociaal contact, activering en bewegen vinden wij erg belangrijk. Met onze teams van professionele zorg- en welzijnsmedewerkers, behandelaars en vele vrijwilligers maken we het leven van onze bewoners zo prettig mogelijk.

Wat is ons aanbod?

Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als Verpleegkundige maximaal €3.848,27 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45 conform CAO VVT).

Tevens ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslagen bij avond, weekend en nachtdiensten, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Kom je bij Zorgbalans werken dan kies je voor een organisatie die volop in beweging is. Ons gewaagde doel is om toonaangevend te zijn als het gaat om oplossingen voor de exploderende zorgvraag. Om dit te bereiken investeren we in technologie, maar ook in het talent van onze medewerkers. Hoe? Door naar hen te luisteren en ze te bieden wat ze nodig hebben om hun vak optimaal te kunnen uitoefenen.

Daarnaast biedt Zorgbalans een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • De intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Volop mogelijkheden om te leren, je te ontwikkelen en een studiekostenregeling.
 • Draag je succesvol een nieuwe collega in de directe zorg aan dan ontvang je een aanbrengpremie van €500,- bruto.
 • Diverse regelingen zoals het fietsplan en collectiviteitskortingen.
 • UIT & THUIS; een voordeelpas waarmee je hoge kortingen krijgt op het gebied van cultuur, ontspanning en vrije tijd.
 • Zorgbalans hecht grote waarde aan het welzijn van de eigen medewerkers. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van vitaliteit (o.a. gratis sportlessen) en financiën (budgetcoach).

Interesse in deze baan als Verpleegkundige bij Zorgbalans?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Annemiek de Graaff teammanager, telefoonnummer of Birgit Koster, teammanager, telefoonnummer ..Functie:verpleegkundige
Startdatum:13-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3848 – 3848
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgbalans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Verpleegkundige Zorgbalans 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures